CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
TALLERS DE JULIOL PER A XIQUETS

TÀCA'T LES MANS DE TERRA!

DIES: 29 JUNY - 31 JULIOL 2015

HORA: de 10 a 14h
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 95€/setmana o 420€/mes. Descompte del 10% en germans
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)

Sabies enguany és l'Any Internacional del Sòl? Aquest estiu al Botànic ens tacarems les mans de terra per poder estudiar-lo, entendre la seva importància i divertir-nos amb tot tipus de jocs.

Farem els nostres propis plançons de productes de l'horta, esqueixos de plantes i estudiarem el compost i la importància dels cucs a la terra. Però també practicarem el "nendo-dango" i fabricarem figures d'argila i paper reciclat. Multitud de jocs, manualitats, experiments i activitats.

A més, també dedicarem temps a entendre les relacions entre animals i plantes en el gran ecosistema del Jardí. Estudiarem la pol·linització i que animals s'encarreguen de realitzar (abelles, colibrís, ratpenats, escarabats, papallones, etc.), la cadena alimentària i els seus nivells (productors encarregats de la fotosíntesi, herbívors, carnívors, descomponedors) i també comportaments sorprenents al món vegetal (plantes carnívores, plantes tòxiques, simbiosi entre animals i plantes, plantes que ataquen a altres plantes, ...).

Tot això al marc incomparable del Jardí on podrem aprendre dels aliments d'origen vegetal i jugar fresquets, sota l'ombra dels nostres grans arbres monumentals.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512 

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA:

validxhtml validcss