CULTURA I COMUNICACIÓ | 2018
ALTRES ANYS
2
1

DISTRITO 008, ACOSTA'T AL BARRI D'EXTRAMURS!

Arranca la VIII edició d'aquest festival urbà d'Extramurs, sota el lema #PorunBarrioSostenible, per dinamitzar i millorar entre tots aquesta zona de la ciutat València on està ubicat el nostre Botànic. Com no participar!

+ saber més

12 MAIG - 2 JUNY. TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC! 

Tercera edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 

+ saber més

ENFORTIM LA COL·LABORACIÓ AMB LA FÍSICA DEL GREL

El Botànic acollirà una part del cicle de xarrades d'aquest col·lectiu, que pretén apropar la física al públic general des d'un punt de vista comprensible i rigorós 

+ saber més

EN ABRIL ENCETEM SONS AL BOTÀNIC 2018

Un cicle per gaudir dels millors acústics d’indie a poqueta nit i envoltats de la vegetació del Botànic. Vols conèixer el cartell d'enguany? 

+ saber més

Aprendrem a cultivar roses i orquídies, a tenyir amb plantes tintòries, a interpretar el temps, a fer productes cosmètics vegetals i molt més, participa! De març a juny al Botànic.

+ saber més

13 - 16 FEBRER. CICLE: DONES I CIÈNCIA AL BOTÀNIC

Xerrades, taula redona i projeccions. Encetem aquest cicle d'activitats per celebrar el Dia internacional de la xiqueta i la dona a la ciència. Entrada gratuïta, aforament limitat. 

+ saber més
2
1
validxhtml validcss