CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
ALTRES ANYS
3
2
1

18 MAIG. DIA DE LA FASCINACIÓ PER LES PLANTES I DELS MUSEUS

Jornada de portes obertes al Botànic amb activitats per a tots els públics. Fireta d'entitas iassociacions fascinades per les plantes, tallers i demostracions, i visites guiades per les nostres instal·lacions i per les plantes més sorprenents. Entrada i activitats gratuïtes. Us esperem! 

+ saber més

TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC! 

Quarta edició d'aquest concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic, i els seus tallers pràctics per a grans i menuts. 

+ saber més

OLGA MAYORAL, LA NOVA SUBDIRECTORA DEL BOTÀNIC!

Amb aquest nomenament, la direcció aposta per renovar i impulsar les possibilitats formatives que ofereix aquest singular centre i recuperar el seu origen com a espai de docència universitària.

+ saber més

MAIG, MES DE LES ORQUÍDIES AL BOTÀNIC

Una agenda temàtica d'allò més completa al voltant d'aquestes plantes tan fascinant! Xerrades, jornades, cursos i la 16ª Exhibició d'orquídies de l' OVAL. 

+ saber més

¿T’AGRADA IL·LUSTRAR LA NATURA? 

Guanya una plaça per al curs especialitzat 'Ilustrando la ciencia 7', que tindrà lloc al Botànic, participant al nostre sorteig d'instagram

+ saber més

18 ABRIL - JORNADA DE PORTES OBERTES PEL DIA DELS MONUMENTS I ELS LLOCS HISTÒRICS

Descobreix el patrimoni natural i arquitectònic que caracteritza el Jardí i altres espais emblemàtics de la Universitat de València. Entrada i visites guiades gratuïtes.

+ saber més
3
2
1
validxhtml validcss