CULTURA I COMUNICACIÓ | 2018
ALTRES ANYS
5
4
3
2
1

ENTREVISTA A JAIME GÜEMES, EL NOU DIRECTOR DEL BOTÀNIC

El fins ara conservador del Botànic s'estrena com a director i ens conta, mitjançant la nostra revista digital espores, de la seua trajectòria, visió del Jardí i projectes a desenvolupar.  

+ saber més

PARTICIPEM EN LA CREACIÓ D'UN MURAL MOLT BOTÀNIC

El Jardí Botànic assessora l’artista que ha omplert d'endemismes vegetals a escala gegant els murs de l'empresa valenciana Fermax. Te contem de l'espècies!

+ saber més

Cursos fins al mes de març on trobareu cursos sobre recol·lecció de bolets, vinyes i vins valencians, identificació de flora mediterrània, plantes medicinals, jardineria, fotografia de paisatge amb el mòbil, i molt més. El denominador comú? La botànica i les vostres ganes d’aprendre. 

+ saber més

IOGA PER A MENUTS I FAMÍLIES AL BOTÀNIC

Torna el nostre cicle més zen i les seues sessions per connectar amb la natura mentre practiquem exercici de forma saludable.    

+ saber més

6-7 OCTUBRE. JORNADA DE CACTUS I SUCULENTES

ACYS ens convida a gaudir d'un cap de setmana al voltant d´aquestes plantes al Botànic, per descobrir la col·lecció del Jardí, amb zona de venda al públic i altres activitats.

+ saber més

28 SETEMBRE - EL BOTÀNIC PARTICIPA EN LA II NIT EUROPEA DE LA INVESTIGACIÓ

Us esperem aquest divendres a la plaça de l'Ajuntament de València amb un punt d'informació i activitats dirigides pel nostre Banc de Germoplasma.

+ saber més
5
4
3
2
1
validxhtml validcss