CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
TALLERS DE JUNY PER A XIQUETS

CONVERVETEIX-TE EN TOT UN PETIT XEF!

DIES: 22-26 JUNY 2015

HORA: de 10 a 14h
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 100€ tota la setmana. Descompte del 10% en germans
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)

Un estiu més us esperem al Jardí amb "Cuina al Botànic" el nostre taller per a petits xefs, on realitzar divertides receptes mentre aprenem les regles bàsiques de la nutrició, la conservació dels aliments, la higiene o les tècniques de culinàries més importants.

Enguany ens centrarem en els cinc menjars que cal realitzar al dia: desdejuni, esmorzar, dinar, berenar i sopar. Tots són igual d'importants per al nostre cos així que no hem de saltar-nos cap! Aprendrem què és el que cal menjar en cada moment, estudiarem la importància i necessitat dels hidrats de carboni, les proteïnes i els glúcids, i també quan és millor menjar-los al llarg del dia per estar forts i sans.

Tot això al marc incomparable del Jardí on podrem aprendre dels aliments d'origen vegetal i jugar fresquets, sota l'ombra dels nostres grans arbres monumentals.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512 

POTS DESCARREGAR ACÍ EL PROGRAMA:

validxhtml validcss