CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
TALLERS DE PASQUA DEL BOTÀNIC

ELS USOS DE LES PLANTES

ORGANITZA EL GABINET DE DIDÁCTICA

DIES: DEL 7 AL 10 D'ABRIL DE 2015

HORA: de 10 a 14h. Possibilitat de guarderia des de les 8.30h i de pícnic (sempre que arribem a un nombre mínim de participants) de 14 a 16h.
EDAT: de 3 a 12 anys

PREU: 21€ dies solts, 75€ els quatre dies. Guarderia 2.5€ per dia i pícnic 3€ per dia. Preu especial pícnic + guardería de 5€ per dia.

Sabies que el kétchup està fet amb plantes? A més de la tomaca, porta sucre, vinagre, herbes aromàtiques i espècies, tots d’origen vegetal. I és que les plantes tenen una gran ventall d’usos i les emprem molt més del que us imagineu! De fet, molts productes alimentaris com aquest i sobretot una gran part de les nostres medicines provenen de les espècies vegetals.

Per això enguany, als Tallers de Pasqua del Botànic, volem que els xiquets investiguen una mica més en la gran quantitat de coses que es poden fer quan tenim plantes al nostre abast. Les utilitzarem per fer utensilis o paper, però també com a aliment indispensable en una dieta saludable i per fabricar-nos la nostra pròpia farmaciola casolana i natural.

Quatre dies per aprendre i fabricar tot tipus de productes vegetals com paper reciclat, xarops naturals per al mal de gola, cremes per a les moradures i els esguinços, o saquets de plantes medicinals per fer banys aromàtics. Tot això combinat amb jocs i gimcanes pel Jardí Botànic. El nostre particular bosc urbà!

A més, adaptarem les activitats als més xicotets també per a que puguen seguir el fil conductor dels tallers a un altre nivel, amb jocs, recol·lecció de plantes i xicotetes pràctiques.

Aquestes vacances de pasqua us esperem en el Botànic!   

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS
Es pot realitzar la matrícula a través del formulari d'inscripció d'aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o cridant al 96 315 68 18

validxhtml validcss