CULTURA I COMUNICACIÓ | 2019
EL ÁRBOL TRAS LA LENTE

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIA ORGANITZADA PER L'AEA
Fotografia: Lo que el viento se llevó. Autor: Luís M. Parra

DEL 16 DE GENER AL 16 DE FEBRER DE 2014
SALA ESTUFA FREDA DEL BOTÀNIC

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB L'ENTRADA AL JARDÍ  
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 18h

L'estufa freda del Botànic s'omple de verd amb “El Árbol tras la lente”, una mostra de fotografia de l'Associació Espanyola d'Arboricultura (AEA) en col·laboració amb el Jardí, on aquests gegants de la natura es converteixen en protagonistes. 

Una cuidada selecció amb les millors imatges de les sis convocatòries del concurs fotogràfic digital que l'AEA organitza anualment en memòria de Joseba Plazaola i en col·laboració amb l'Escola Fraisoro. Instantànies que pretenen transmetre la bellesa dels arbres que ens envolten i el respecte que l'associació sent per ells. 

“Los árboles, seres indispensables para la vida. Árboles que nos enamoran, árboles que nos seducen con sus formas sinuosas, su exuberancia o la expresividad de sus ramas. Árboles que adquieren un significado especial en nuestras vidas, como si de seres queridos se trataran. Árboles que se abrazan y acarician, invitándonos a unirnos a ellos. Árboles como obras de arte de la naturaleza, elementos, medio y fin de la creación artística, son obras de arte que se alían con la naturaleza, y acompañan, inspiran y observan al artista” 

Una exposició que fa olor a terra, a fusta, a bosc… i que et convidem a recórrer en el Jardí Botànic per a que també acabes enamorant-te dels arbres. 

La Associació Espanyola d'Arboricultura, amb seu en el Jardí Botànic, treballa en la formació i la divulgació científica i cultural en l'àmbit arbori, consolidant la imatge de l'arbre com un element essencial en la protecció i conservació del medi ambient, per a assegurar la integritat i sostenibilitat dels diferents ecosistemes del nostre planeta.

Més informació a: www.aearboricultura.org

validxhtml validcss