EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | EXPOSICIONS
ARBRES I PUNT!

INSTAL·LACIÓ ARTÍSTICA DE MIKITA LAPENA 

DIES: 31 GENER – 19 MARÇ 2016

PLAÇA DELS MAGNOLIS DEL JARDÍ

ACTIVITAT GRATUÏTA PER ALS VISITANTS DEL BOTÀNIC. A EXCEPCIÓ DEL DIA 31 DE GENER, DIA DE L'ARBRE, QUE SERÀ JORNADA DE PORTES OBERTES.

Aquest hivern, el yarn bombing inundarà de color el Jardí Botànic!
Un moviment urbà practicat arreu del món i que, a base d'agulla i llana, pretén omplir de vida i calidesa tot tipus d'espais públics. Bancs, pilons, estàtues, fanals, cotxes… i ara també arbres, gràcies a aquesta iniciativa del Jardí i Mikita Lapena.

El yarn bombing, que podríem traduir com bombardeig de llana, aconsegueix que una cosa en principi tan casolana i de dones com és el ganxet, isca a l'exterior per convertir-se en art de carrer i convidar a tot aquell que li piqui el cuquet a practicar-lo.

Així que, ara que abunden els dies grisos on sembla que els colors vius a penes es deixen veure pel Jardí, els nostres magnolis monumentals estrenaran una vestimenta molt especial a base de llana per a celebrar una data molt important per al Botànic, el Dia de l'Arbre, aquest diumenge 31 de gener.

Autèntics graffitis de ganxet cobriran els troncs d'aquests gegants de la natura i ompliran d'alegria la xicoteta plaça del corredor principal del Botànic durant tota la temporada hivernal. Tonalitats verdes, roses, ocres, crues i grises, han estat els colors triats per a aquesta intervenció artística dirigida per Mikita Lapena, on també han participat el col·lectiu Mujeres y punto i altres voluntaris apassionats del punt i del ganxet que han respost a la crida a l'acció de Mikita.

Aquesta valenciana és una traductora de francès reconvertida en dissenyadora de complements, fets principalment amb llana. A més, imparteix tallers artesanals des de la seua tenda instal·lada al multicultural barri de Russafa, perquè puguem posar-nos mans al cabdell i teixir fins a l'infinit i més enllà. 

Art urbà, arbres, natura i altres embolics us esperen en la plaça dels magnolis del Jardí aquest hivern, us ho perdreu?

MÉS INFORMACIÓ

WWW.MIKITALAPENA.BLOGSPOT.COM.ES 
WWW.MIKITALAPENA.TICTAIL.COM