EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

VISITES GUIADES

Perdre's al Botànic sempre és una bona opció però millor si ho fas de la mà dels nostres experts guies del Gabinet de Didàctica, que estació rere estació t'acompanyaran per aqueix magnífic paisatge canviant que amaga el Jardí. Podràs descobrir tots els secrets de les 27 col·leccions en les quals estan organitzades les 5.000 espècies vegetals que hi ha en el Botànic a través d'una visita adaptada a les teues necessitats.

VISITES GUIADES GRATUÏTES

Si vols conèixer de primera mà el Jardí, apunta't els últims diumenges de cada mes a les nostres rutes gratuïtes. Sempre hi ha dues sessions, una a les 11h i una altra a les 12h i la inscripció serà el mateix per ordre d'arribada, en abonar l'entrada al Jardí en taquilla. No es podrà reservar plaça prèviament ni s'acceptaran grups de més de 10 persones. Nota: en agost no hi haurà servei.

Pròximes visites: consulta l'agenda del Jardí

VISITES GUIADES PER A GRUPS

Si vols venir amb un grup d'amics, col·legi o associació a visitar el Botànic, posa't en contacte amb el Gabinet de Didàctica del Botànic i reserva el teu dia. La durada aproximada de l'itinerari potser d'una o dues hores, encara que sempre pot adaptar-se a les necessitats del grup. També pots combinar-ho amb un o diversos tallers didàctics per a fer la visita més pràctica i interessant.

Reserves: a través del telèfon 963156818 o per correu electrònic a gab.didactica@uv.es