EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CURSOS

APRÉN DE NATURA

Amb la frescor de l'hivern tornen els cursos del Botànic, perquè sabem que teniu moltes ganes de sentir de nou la natura i aprendre d'ella.

Si sou dels que us agrada tocar terra i plantes, podreu participar del nostre curs d'iniciació a la jardineria i presumir, per fi, d'unes plantes sanes i boniques. A més, si us interessen les seues propietats, podreu aprendre a cultivar i recol·lectar espècies medicinals a través del nostre curs de farmàcia natural, i així aprofitar els seus principis actius per a enfortir el vostre sistema immunitari.

Per als més creatius hem preparat dues propostes amb les que podreu captar la natura des d'un punt de vista més artístic. Així que agafeu els llapis de colors i animeu-vos a participar dels nostres cursos d'il·lustració de cactus i palmeres, on aprendreu a retratar aquestes curioses plantes a través de les magnífiques col·leccions del nostre Jardí.

I en un any en què llavar-se les mans s'ha convertit en una eterna constant, us convidem a realitzar un taller pràctic de sabons artesans d'origen vegetal. Una experiència d'allò més divertida, que t'enganxarà i amb la qual podràs personalitzar l'aroma i les propietats dels teus sabons.

PROGRAMACIÓ 2021

INICIACIÓ A LA JARDINERIA

DIES:  14 - 28 ABRIL 2021

Converteix-te en un autèntic jardiner i presumeix per fi d'unes plantes sanes i boniques, amb aquest curs del Gabinet de Didàctica del Botànic.

IL·LUSTRA PALMERES

DIES: 17 - 24 ABRIL 2021

Retrata la gran col·lecció de palmeres que tenim al Jardí emprant llapis de colors i de la mà de la il·lustradora Espe Jiménez.


HISTORIAL 2021

15 Febrer - INICIACIÓ A LA JARDINERIA
13 Febrer - IL·LUSTRA PALMERES
04 Febrer - TALLER BÀSIC DE SABONS
23 Gener - IL·LUSTRACACTUS
15 Gener - FARMÀCIA NATURAL