EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
TALLER INFANTIL: CÒMIC I CIÈNCIA

TALLER INFANTIL: CÒMIC I CIÈNCIA, CONSERVAR LA BIODIVERSITAT 

DIA: 29 de novembre

HORARI: de 10:30 a 12:30 h

LLOC: L’Umbracle i els voltants

EDAT: de 7 a 12 anys  

PREU: gratuït

 AFORAMENT: limitat a 15 participants. Cal inscripció prèvia.

DESCRIPCIÓ

Dintre de la setmana de la ciència del Jardí Botànic, per a mostrar als visitants la tasca científica que realitza, hem preparat una activitat especial per al mateix temps fomentar les vocacions científiques entre els xiquets i xiquetes. I res millor per aconseguir-ho que unir ciència i còmic, una de les millors eines de divulgació científica, i posar com a temàtica principal la conservació de la biodiversitat.

Amb l’ajuda de l’il·lustrador Kolo, Raul Colomer,i de l’escriptor Vicente Marco, aprendràs a dibuixar un còmic des de la idea inicial, passant per la creació de personatges, el desenvolupament de la història o storytelling, l’organització i disseny de les vinyetes i els retocs finals. Només t’has d’inscriure i et podràs emportar el teu propi còmic a casa! I el més important, la història no podrà ser qualsevol història, estàs a un Jardí Botànic, així que girarà al voltant de la conservació de la biodiversitat. Ja ens imaginem a superherois isuperheroïnes salvant a les espècies d’un fatídic final!

Pel que fa a la metodologia del taller, al llarg de dues hores els creadors faran una explicació teòrica prèvia i a continuació els alumnes desenvoluparan en primer lloc la trama, a continuació l’escriuran i la dividiran en diferents vinyetes que dibuixaran i acoloriran després. Basant-se en elmanual creat pels autors del taller, Cómo escribir un cuento y dibujarlo, la teoria s'impartirà al mateix temps que els alumnes van generant el conte,i tot a l’airelliure, jugant i interactuant amb el jardí.

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i hi haurà disponible gel hidroalcohòlic. Els llocs de treball guardaran les distàncies de seguretat i es repartiran materials de treball individuals.