EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | TALLERS DE VACANCES
CUINA AL BOTÀNIC! TALLER DE JUNY PER A XIQUETS

CINC MENJARS AL DIA

CONSULTA ACÍ TOTS ELS TALLERS D'ESTIU A JUNY I JULIOL

DIES: 25 - 29 JUNY 2018

HORA: de 10 a 14h. Es pot ampliar l'horari mitjançant els serveis extras.
EDAT: de 3 (ja escolaritzats) a 12 anys
PREU: 95€ tota la setmana. Descompte del 10% en germans en el preu dels tallers, no en extres
SERVEIS EXTRAS: guarderia de 8.30 a 10h (2.5€/dia); pícnic de 14 a 16h, cal portar el dinar (3€/dia); guarderia + pícnic (5€/dia)
NOTA: Cal que els xiquets i les xiquetes porten un davantal a més d'una carmanyola per emportar-se una mostra del que han cuinat.

DESCRIPCIÓ DELS TALLERS

Un estiu més us esperem al Jardí amb "Cuina al Botànic" el nostre taller per a petits xefs! Enguany ens centrarem en la importància dels principals menjars que cal fer al dia, desdejuni, menjar, berenar i sopar. En com adequar el tipus d'aliments a casa moment i com ajuden al nostre cos a través de receptes sanes i que puguen realitzar amb facilitat els més xiquets de la casa.

I és que el menjar és el nostre combustible. Necessitem carregar el nostre cos amb aliments per a poder la jornada amb energia, però no tots els menjars han de ser igual de forts. Cal començar amb un bon desdejuni als matins i acabar amb un sopar més lleuger i digestiu per a anar-se'n a dormir. 

Així, cada dia dels tallers ho dedicarem a un d'eixos cinc menjars. Elaborarem receptes específiques, relacionarem cada ingredient necessari amb el seu nivell de la "piràmide alimentària" i tractarem el tema de la higiene.

Les receptes que elaborarem a l’aula estan subjectes a condicions aptes per realitzar-les fora de les cuines, per tant els ingredients i els  instruments que hi utilitzarem són senzills i adaptats perquè els puguen manipular els xiquets i les xiquetes sense risc. Alguns exemples són: elaboració de masses, pelar verdures i fruites, tallar, batre, presentar al plat, etc. (en cas de cocció—forn o microones—, la realitzaran els monitors.)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

La matrícula es pot realitzar mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, enviant un correu electrònic a gab.didactica@uv.es, o telefonant al 96 315 68 18/661427512 

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA COMPLET DELS TALLERS