EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
PINTA'NS DE NADAL!

CONCURS DE DIBUIX INFANTIL AL BOTÀNIC

DIES: 2 I 3 DESEMBRE 2017

PREU: entrada gratuïta per a cada xiquet o xiqueta participant amb el seu acompanyant presentant a taquilla la invitació que es podreu descarregar ací en este web i en les xarxes socials del Jardí Botànic. 

HORA: de 10.30 a 13.30 h
LLOC: jardí exterior
DIRIGIT A: Xiquets i xiquetes fins als 12 anys

DESCRIPCIÓ

Enguany el Botànic vol fer als més menuts protagonistes del seu Nadal organitzant un concurs infantil de dibuix per a triar la felicitació més nadalenca i vegetal i amb la que el Jardí felicitarà les festes! Els xiquets i xiquets fins a 12 anys només hauran de posar en marxa les seues habilitats creatives, encendre el seu esperit nadalenc i respirar una mica de la natura urbana del Botànic per a dibuixar com imaginen el Nadal al Jardí. Grans arbres adornats fins a l’última branca? Un Jardí valencià impossible cobert de neu? Regals amagats en cada racó? Animalets amb barret preparant torró dels fruits del Botànic? Tot és possible, i la idea més tendra o la més boja pot ser la premiada.

Consulteu a continuació les bases del concurs, descarregueu o imprimiu la invitació per entrar gratuïtament al Jardí eixe cap de setmana, i animeu als vostres fills i filles, nets i netes, nebots i nebodes, amics i amigues a participar. S’ho passareu d’allò més bé i a més podreu gaudir de moltes més activitats que hem preparat: ioga per a menuts, jazz infantil i taller de decoració nadalenca amb elements naturals. No ens hem pogut resistir, ja és Nadal també al Jardí!

BASES DEL CONCURS

El Jardí Botànic de la Universitat de València convoca un concurs de dibuix infantil per triar la seua felicitació de Nadal de 2017

PARTICIPACIÓ
Podran participar xiquets i xiquetes fins als 12 anys. Es podran presentar un màxim de dos obres per participant.  

No podran participar els fills i filles del personal del Jardí Botànic de la UV. 

La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

LLOC I DATA DE REALITZACIÓ
El concurs serà al Jardí Botànic de la Universitat de València (c/Quart, 80), el 2 i 3 de desembre de 2017, de 10.30 a 13.30 h, i no es podrà sortir del recinte amb l’obra.

En cas de que les condicions meteorològiques no permeten la celebració del concurs, l’organització es reserva el dret a ajornar la convocatòria. 

TEMÀTICA, MATERIALS I SUPORT
El Jardí Botànic habilitarà un espai a l’aire lliure, amb un monitor/a responsable, on els participants hauran de crear les seues obres. Se’ls facilitarà un full segellat  i n’hi hauran a la seua disposició diferents materials, tot per a realitzar l’obra. 

La temàtica del dibuix és “com imagines el Nadal al Botànic”. La tècnica serà lliure.

INSCRIPCIÓ
La participació i inscripció són gratuïtes.
L’entrada al Jardí per a eixe dia serà gratuïta per a cada xiquet o xiqueta participant amb el seu acompanyant, presentant a taquilla la invitació que es podreu descarregar en aquesta pàgina o per les diferents xarxes socials del Botànic. També es podrà sol·licitar a cicbotanic@uv.es

La inscripció es realitzarà en el mateix moment de la participació, i els pares, mares o tutors dels xiquets i xiquetes deixaran nom i cognoms del participants, i un mail i telèfon de contacte. L’absència de dades o la seua inexactitud pot suposar l’exclusió de l’obra. 

Per a més informació, contactar amb el Jardí Botànic al 96 315 68 16 i en cicbotanic@v.es

PREMIS
Hi haurà una única obra premiada escollida per a ser la felicitació de Nadal del Botànic en 2017.

El premi consistirà en:

- 20 postals en paper dissenyades pel Jardí Botànic amb el dibuix premiat.
- Un lot de llibres infantils relacionats amb la natura.
- Un abonament anual al Jardí.
- Una plaça a un curs infantil de dibuix i natura per a 2018, dels que es realitzen al Jardí Botànic dintre del seu certamen InsPirats pel Botànic

El premi no podrà declarar-se desert.

El dibuix premiat passarà a ser propietat del Jardí Botànic de la Universitat de València, assumint els drets de reproducció i exhibició. El Jardí es reserva el dret de modificar o retocar el dibuix per a fer viable la seua adaptació a targeta de Nadal.

La resta de dibuixos participants es podran reproduir en una galeria d’imatges que es farà pública en el facebook del Jardí Botànic @JardiBotanicUV 

JURAT
El jurat estarà format per personal del Jardí Botànic de la UV. 

COMUNICACIÓ DEL PREMI I RETIRADA DE LES OBRES
El premi es comunicarà la setmana posterior al concurs mitjançant el contacte facilitat, i serà publicat a la web i xarxes socials del Jardí Botànic. A partir del dia 11 de desembre tots els dibuixos participants estaran disponibles a la taquilla del Jardí Botànic, per a que les famílies també puguen usar les obres dels seus menuts com a felicitació de Nadal.