EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CICLE CROMÀTIC JAZZ
JAZZEJANT AMB MENUTS

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2017

DIA: 2 DESEMBRE 2017

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 12.00h
ENTRADES 4€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 18 de novembre de 10 a 18h)

Llunàtic Jazz és el títol que porta enguany el cicle de Jazz que el Jardí Botànic organitza cada temporada per al seu públic fidel, el qual espera l’obertura de les portes de l’Auditori amb noves propostes de la millor música del panorama jazzístic. Per a aquest 2017 continua la col·laboració amb el col·lectiu de músics Sedajazz, i encetem el patrocini de l’activitat amb Caixa Popular.

Les vuit fases de la lluna seran les protagonistes del programa, i les que donaran nom a cadascuna de les actuacions. Cada cançó, cada grup, cada composició serà diferent, ens sonarà diferent, i dependrà no només de l’estil i les influències, també del nostre estat d’ànim i la nostra disposició. Així, igual que les fases de la lluna seran el resultat de l’angle des del qual veiem la part que té il·luminada, la nostra experiència amb el Jazz dependrà de qui som i com ens sentim.

CONCERT DEL 2 DESEMBRE. QUART CREIXENT
JAZZEJANT AMB MENUTS

COMPONENTS
Francisco Blanco “Latino”, Teresa Núñez, José Reillo

DESCRIPCIÓ
Aquest espectacle per a xiquets de fins a 12 anys està creat per Sedajazz per acostar-los a ritmes musicals com Jazz, swing, salsa o bossa nova. Com? A través del l’oïda, el joc i l’experimentació. Una tasca didàctica en la que porten més de 15 anys.

El concert està dissenyat específicament per a menuts i té un objectiu clar, que ballen, riguen, escolten, es relaxen, comparteixquen i facen seua l’experiència, participant de l’actuació i sentint-se protagonistes. Els beneficis de la música per als xiquets estan més que demostrats, si a més és Jazz i és al Botànic, no imaginem un pla infantil millor! 

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE