EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
RECITAL PODRIES SER TU

CICLE A LA LLUNA DEL BOTÀNIC. RECITAL SOLIDARI DE MÚSICA I POESIA

DIA: 7 JULIOL 2017

ORGANITZA: Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià (CEAR PV)
ENTRADES: 5€ (recaudació amb fins solidaris). Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dilluns 19 de juny de 10 a 21h
LLOC: Umbracle del Jardí
HORA: a les 22.30h; opertura de portes del Jardí a les 22h (c/Quart, 80)

DESCRIPCIÓ

Continuem amb el cicle  A la Lluna del Botànic per gaudir de l'ambient nocturn del Jardí amb diferents actuacions de poesia i música. Enguany tanquem el cartell amb Podries ser tu, un recital de música i poesia a càrrec de la Comissió d’Ajuda al Refugiat del País Valencià (CEAR PV)

Un espectacle que pretén acostar l'espectador a la vida de les persones que es veuen forçades a abandonar les seues llars a conseqüència de guerres, persecució i/o violència. A través de la dramatització de textos de tradició oral, textos d'autors de països que han estat o estan en conflicte, textos que manifesten lluites i reivindicacions, i també música, captarem els sentiments i matisos de les històries que hi ha darrere dels nombres.

El recital comptarà amb l'actuació principal del Taller de Teatre de CEAR PV, dirigit per l'actriu Isabel Requena, on participen persones immigrants i refugiades de diferents orígens culturals. Un espai on el teatre serveix com a eina d'apoderament individual i participació social dels seus membres però també de denúncia d'injustícies i violacions de Drets Humans.

A més, comptarem amb la col·laboració especial de l'escriptor i poeta argentí, Arturo Esborra, de la cantant i compositora argentina, Gabriela Castillo, i del músic pakistanès, Zahid Mohamed, que toca el Rabab, un instrument típic del seu país.

Directora artística: Isabel Requena.
Participants del Taller de Teatro CEAR PV: Mª Jesús Saura, Laye Sy, Mbaye Thioune, Imad Al Khadrad, Esther Tomás, Angela  Nzambi, Isabel Requena.
Col·laboradors: Gabriela Castillo, Arturo Borra i Zahid Mohamed.
Textos: Sédar Shengor, Patricia Jabbeh Wesley, Mahmud Darwisch, Nizar Kabbani, Shailja Patel, William Shakespeare, Rafeeh Ziadah, Nanguan Mâ Nzam, Raquel Jodorovsky, Arabella Salaverry, Valzhyna Mort, Arturo Borra, y otros.

MÉS INFORMACIÓ

cearpv.org