EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
TALLER DE PINTURA AMB SALIR CON ARTE

RECREA L’OBRA DE CARMEN VAN DEN EYNDE

DIA: 29 GENER 2017

EDAT RECOMANADA: a partir de 16 anys

HORA: d’11.30 h a 13.30 h

LLOC: Umbracle. En cas de pluja o temps advers l'activitat es traslladarà a un espai tancat del Jardí.

AFORAMENT: 20 persones
PREU: 8 €

IMPARTEIX: Salir con Arte 

MATRÍCULA: cridar per telèfon al 963156816, enviar un correo electrònic a cicbotanic@uv.es o emplenar el formulari que disponible en aquesta secció.

Amb el taller impartit per Salir con Arte reproduirem una de les obres que formen part de la mostra Art al Jardí. Gràcies a dues artistes d'aquest col·lectiu que, durant dues hores, en ajudaran i acompanyaran en el procés de creació de la l'obra que, pordràs emportar-te. Si pensaves que en les parets de ta casa mai hi hauria una obra propia, estaves equivocat i és que, partir del diuemnge 29 pressumiras de la teua pròpia versió de la peça de Carmen van del Eynde que pots veure més avall. Què has de portar? Res! Moltes ganes i roba abrigada ja que l'Umbracle és un espai semi-obert.

Salir con Arte és una comunitat d'artistes i professionals que, en col·laboració amb bars i cafeteries de més de 20 de ciutats, treballen amb il·lusió i molt d'amor a l'art per apropar la pintura a persones sense experiència.  Així, ens proposen abandonar la rutina i deixar un espai de dues hores a la pintura! En aquest temps crearàs un quadre que podràs emportar-te a casa per presumir d’ell.

Jardineria i pintura es fusionen doblement en l’obra de l’artista  qui conrea al seu jardí les flors protagonistes dels seus quadres. I així, en homenatge a la pintora, reinterpretarem i recrearem la seua obra plenes de roselles i roses que al seu torn envolten l’Umbracle en què es desenvoluparà el taller. No et faltarà inspiració!

La mostra Art al Jardí és una proposta del grup d’investigació Arte, Ciencia y Naturaleza està format per professors i professores de diferents disciplines de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Es fonamenta en la difusió de la Ciència i l’estudi de la Natura a través de l’Art amb la finalitat d’assolir capes més amplies en la societat i donar a conèixer el patrimoni de les institucions científiques. Amb motiu de la cloenda de la mostra Art al Jardí, el Botànic celebra una jornada de portes obertes amb visites guiades gratuïtes pel jardí i per la mostra a càrrec del Gabinet de Didàctica del Botànic i de les comissàries Almudena Armenta i Teresa Guerrero.

AMPLIA LA IMATGE I GAUDEIX DE L'OBRA QUE TU MATEIX PODRÀS VERSIONAR