EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2020

AGENDA | MÚSICA
MIRADES AL VOLTANT DE LA PERCUSSIÓ

DIA: 25 OCTUBRE 2016

LLOC: Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic

HORA: 19.30h

Entrada gratuïta. Aforament limitat.

INTÈRPRETS: Joan Soriano, percussió, Víctor Trescolí, piano

ORGANITZA: Aula de Música del Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València

Arriba el cicle de música clàssica ‘Concerts de Tardor’ al Botànic amb una proposta sonorament deliciosa de la mà del percussionista valencià Joan Soriano que ens oferirà peces compostes per a marimba, acompanyat per Víctor Trescolí al piano.

Joan Soriano, nascut a Canals i format a Madrid i Barcelona, és especialista en l’instrument més antic creat per les persones, la percussió, però també molt poc estudiat en comparació a la resta.  És per això que, des de fa anys, és membre de Neopercusión, centre que realitza una destacada tasca divulgativa de la percussió i amb el qual participa als principals festivals de música contemporània. A més, ha estat col·laborador de l’Orquestra Simfònica de Còrdova, la Simfònica de la Comunitat de Madrid i l’Orquesta Nacional d’Espanya, i de grups com Les Luthiers o la Camerata del Prado, entre moltes altres formacions musicals. Actualment dirigeix el centre d’estudis Valencia Percussion Academy i prepara el seu primer disc junt al clarinetista Gabriel Calabuig.

Per la seua banda, el pianista Víctor Trescolí es va formar a València i Amsterdam i ha estat becat per l’Institut Valencià de la Música i el Ministeri de Cultura. És director artístic del Grup Mixtour i ha col·laborat amb agrupacions com Avlitria ensemble, Espai Sonor o Sorolla ensemble, entre altres.

DESCARREGA EL PROGRAMA COMPLET