vol
ayu
vis
seg
jar
dir
inv
lim
pol
sem
hul
com
man
esc
hoj

VISITANT

Albert Esbarzer és un aficionat a la fotografia de la natura i assidu visitant del Jardí. Com en altres ocasions, s'hi trobava fent les primeres instantànies estiuenques.

SEGURETAT DEL Jardí

Daniela Romaní ha de fer el recorregut pel Jardí, les oficines, els laboratoris, l'herbari i la biblioteca cinc vegades al dia i, per tant, té una clau mestra que obri tots els panys de l'edifici del Botànic. A l'hora del crim estava fent la ronda de la vesprada per l'exterior de l'edifici.

CAP DELS JARDINERS

Rita Roure és la coordinadora de la plantilla dels jardiners, responsable de les plantacions i dels tractaments de control biològic de plagues del Jardí. El dia del crim ella tenia torn de vesprada en el Jardí.

DIRECTOR DEL J.B.

Robert Carballo és el responsable principal dels projectes d'investigació que es porten a terme al Jardí, els quals supervisa personalment. La vesprada del crim es trobava treballant al seu despatx del Jardí. A la resta de despatxos no hi havia ningú.

INVESTIGADORA

Alícia Pi investiga l'origen evolutiu de les espècies del gènere Echinocactus. Els exemplars que n'ha recollit en la seua darrera expedició estan sent atacats per una plaga de cotxinilla cotonosa. Aquella vesprada, Alicia es trobava als hivernacles d'investigació realitzant comprovacions.

EMPLEAT DE LA NETEJA DEL TORN DE VESPRADA

Emili Horts és l'encarregat de netejar les oficines i fer les desinfeccions de l'edifici. A l'hora del succés es trobava traient les escombraries i buidant les papereres.

vol
pis

Instruccions:

Fes clic amb el ratolí sobre cadascun dels sospitosos i veuràs una fitxa amb la seua descripció.

Per accedir a cadascun dels jocs punxa sobre les pistes que apareixen en el dibuix; hi ha set diferents. Si no trobes totes les pistes pots accedir a la Pantalla de Pistes fent clic sobre la lupa que es troba en la part inferior dreta de la pantalla.

Si prems sobre la llibreta de notes que hi ha en la part superior esquerra accediràs al Panell de Recompte. En aquesta pantalla veuràs els sospitosos relacionats amb cadascun dels jocs que hages resolt.

Per tornar a la pàgina d'inici prem sobre la fletxa que hi ha en la part inferior esquerra.

clo
clo