CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
NO L´ABANDONES. ADOPTA´N UN!

CAMPANYA D´ADOPCIÓ DELS GATS DEL BOTÀNIC

Un Jardí Botànic és un espai dedicat al conreu de col·leccions de plantes, acompanyat sempre de la investigació botànica, la educació i el compromís amb la conservació de la biodiversitat. A banda d´això, s´ha de tenir en compte que són espais enjardinats a l´aire lliure on la gent s´acosta a la natura en el seu temps d´oci. Així, els jardins han de gestionar els problemes derivats de la seua condició de museus oberts.

En el cas del Jardí Botànic de la Universitat de València un d´aquestos problemes deriva de l´abandonament de gats per part de particulars. Tot i que el Jardí pot ser un lloc ideal per als felins, la realitat és que estan acostumats a l´abric de la llar. A més, interaccionen amb la tasca de manteniment diari i fan malbé les col·leccions de plantes, que tenen finalitat divulgativa, de conservació i investigació.

És per això que el Botànic i la SVPAP (Societat Valenciana Protectora d´Animals i Plantes) enceten la campanya No l´abandones, adopta´n un. Amb ella es pretén concienciar en contra de l´abandó de gats al Jardí, i donar-lo a conèixer com un espai perfecte per acudir quan es vol adoptar un d´aquestos animals com a companya domèstica. Tots ells es troben desparasitats, vacunats, i medicats, i a la espera de trobar una família d´adopció.

Per adoptar un dels gats del Botànic posa´t en contacte amb la SVPAP al 652660346 / 963400240 o enviant un e-mail a gatsdelbotanic@gmail.com. També pots contactar amb ells i el grup de voluntaris que cooperen amb la SVPAP a través de la seua pàgina en facebook.


A més t´oferim una mica d´informació sobre el Plà d´Esterilització Felina que està realitzant la SVPAP al següent arxiu.

validxhtml validcss