CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
INCUBARTE 2015

DIES: 20 – 21 JUNY 2015

SALA ESTUFA FREDA
ACCÉS GRATUÏT AMB L'ENTRADA AL JARDÍ  
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 21h

INCUBARTE, el Festival Internacional d’Art, arriba al Botànic en la seua setena edició. Del 18 al 21 de juny les obres de més de 200 artistes plàstics i visuals ompliran diferents espais expositius del centre històric de València, per acostar-nos a les últimes tendències creatives tant a nivell local com internacional.

Dies per gaudir d’exposicions de fotografia, pintura, escultura i vídeo, complementades amb conferències, performances, concerts i street art, entre altres activitats.

Al Botànic enguany vindrà el projecte VEU DAYS, una iniciativa social europea que promociona la creació artística com a instrument vertebrador a l’hora de treballar amb grups de persones vulnerables, excloses o amb risc d’exclusió. Quatre són les associacions que han desenvolupat conjuntament aquest projecte internacional d'aprenentatge pensat per a construir autoconfiança i ampliar habilitats socials, i que inclou la participació dels alumnes en diferents festivals d’art aquest any, on concorren amb altres artistes reconeguts i són tractats com a iguals.

Entre els participants trobem per una banda a Mentalia Puerto de València, que tracta amb persones amb transtorns mentals, i per altra a Edgbaston Arts Contact Group de Birmingham (Regne Unit), i Eruditio Pública i Keramické Studio Jarmily de la República Checa, que se centren en persones de classes socials baixes o desfavorides per la seua etnia, cultura o edat.

Així, el dia 20 serà la inauguració de la mostra del Botànic que tindrà lloc a l’Estufa Freda i on s’exposaran diferents dibuixos i pintures, ambientades per un concert de MUA Band, música per a l'autisme, a la mateixa sala i dos perfomances artístiques al jardí exterior que ens sorprendran.

Participa d’Incubarte, un espai de trobada entre els artistes i els ciutadans, un esdeveniment on es creen xarxes entre els diferents professionals de l’art i la cultura.

PROGRAMACIÓ AL BOTÀNIC - INAUGURACIÓ 20 JUNY

12:30h. Inauguració Projecte Veu Days amb:
- Concert de MUA Band, música per a l'autisme.
- Performance per Graham Bell Tornado.
- Performance per Pistolo Eliza

17:00-20h. Concerts al Jardí Botànic
- Gravity Crew
- We Are Not Brothers (WANB)

MÉS INFORMACIÓ
www.incubarte.org 
cargocollective.com/mentalia

DESCARREGAR EL PROGRAMA SENCER DEL FESTIVAL

validxhtml validcss