CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
ALEXEY LEON QUARTET - ELS COLORS DE LA LLUM

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 26 SETEMBRE 2015

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 12 de setembre de 10 a 20h)

Deixeu que la música vos il·lumine al Jardí amb el nou cicle Jazz lumínic! Un homenatge a l’any internacional de la llum i les tecnologies derivades, que pretén divulgar la seua importància al nostre dia a dia. Llum i ciència, un tàndem indissoluble, però també la fusió de la llum, l’art i la cultura estan entre els seus objectius.

Des del Jardí, aprofitant que la llum és l’energia que encén, alimenta i fa lluir les nostres plantes, volem anar un pas més enllà i dedicar-li el nostre cicle de Jazz 2015. Perquè quan la música s’instal·la al Botànic ens fa la sensació de que no es fa mai de nit.

CONCERT DEL 26 DE SETEMBRE. ELS COLORS DE LA LLUM
Alexey Leon Quartet. Alexey Leon, Plo Orti, Aless Cesarini, Mariano Steimberg
És estrany pensar que el color no existeix, que en realitat és la forma en la que els nostres ulls capten les ones de la llum que li apleguen. Aquest quartet s’assembla a un feix de llum, on cadascun dels seus components és una longitud d’ona diferent. Tots junts arriben al nostre cervell per fer-lo vibrar al compàs dels millors ritmes llatins gràcies al saxo, el piano, el baix i la percussió. El color resultant serà seductor tant per a la vista com per a l’oïda. Una agrupació liderada per Alexey León, saxofonista, compositor i cantant d'origen cubà, que ens sorprendrà amb les seues composicions originals que fusionen ritmes Afro-Cubans amb altres estils folklòrics. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL GRUP:
www.alexeyleonreyes.com
Vídeo de Alexey Leon 

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE COMPLET:

validxhtml validcss