CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
BRB QUARTET - LA REFRACCIÓ DEL JAZZ

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 06 JUNY 2015

AUDITORI JOAN PLAÇA DEL JARDÍ. DISSABTE, 19:30h
ENTRADES 4€. (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 23 de maig de 10 a 21h)

Deixeu que la música vos il·lumine al Jardí amb el nou cicle Jazz lumínic! Un homenatge a l’any internacional de la llum i les tecnologies derivades, que pretén divulgar la seua importància al nostre dia a dia. Llum i ciència, un tàndem indissoluble, però també la fusió de la llum, l’art i la cultura estan entre els seus objectius.

Des del Jardí, aprofitant que la llum és l’energia que encén, alimenta i fa lluir les nostres plantes, volem anar un pas més enllà i dedicar-li el nostre cicle de Jazz 2015. Perquè quan la música s’instal·la al Botànic ens fa la sensació de que no es fa mai de nit.

CONCERT DEL 6 DE JUNY. LA REFRACCIÓ DEL JAZZ
BRB Quartet. Borja Baixauli (baix), Jorge Riera (guitarra), Xuso Barberá (contrabaix), Felipe Cucciardi (baterista)
Quan la llum canvia de medi sofreix un canvi de direcció, és el que coneguem com refracció, donat que en funció d’aquest medi es propaga a una velocitat diferent. De la mateixa manera, el Jazz evoluciona, muta, canvia en passar d’una època a una altra. I és sobre aquest bot que treballa BRB quartet, donat que transforma grans  estàndards clàssics i els combina amb composicions actuals. Una formació valenciana que pren com a referent l’època daurada del Jazz amb la sonoritat dels 50 i els músics de Hard – Bop (Hank Mobley, Sonny Rollins, Dexter Gordon o Lee Morgan, d'entre altres), però creant sota el filtre del segle XXI. Ara bé, al igual que la llum quan es refracta, la música manté la seua essència, en aquest cas, atemporal.  

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL GRUP:
Facebook BRB Quartet 
Vídeo de BRB Quartet  

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE COMPLET:

validxhtml validcss