CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021

PAU ALABAJOS DIU MURAL DEL PAÍS VALENCIÀ


DE VICENT ANDRÉS ESTELLÉS 

DIA: 15 JUNY 2013

AUDITORI JOAN PLAÇA. DISSABTE A LES 22.30h
ENTRADES 10€ (Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 1 de juny de 10 a 21h)

El Botànic acull el nou espectacle de Pau Alabajos inspirat en els textos del Mural del País Valencià de Vicent Andrés Estellés. Una actuació intimista per commemorar la figura d’un dels escriptors valencians més rellevant del segle XX.

Alabajos recitarà amb l’acompanyament musical del pianista Francesc Gamón una cuidada selecció de versos de l'obra més emblemàtica d’Estellés. Un llibre que repassa els moments socials i polítics més rellevants de la història recent del País Valencià des de l’òptica autobiogràfica de l’autor i que s’ha convertit, en paraules d’Alabajos, en tot un atlas poètic, un tractat de geografia demogràfica dels nostres pobles i comarques, una oda al patrimoni paisatgístic, cultural i etnològic del territori valencià.

Un magnífic projecte on el cantautor torrentí aparca la seua inseparable guitarra per a endinsar-nos al camp de la literatura i de la rapsòdia, mitjançant la sensibilitat de la seua veu, i que es suma a les més de 500 actuacions que aquest ambaixador de la llengua valenciana ha oferit per tot el món.

Vos esperem el pròxim dissabte 15 de juny a l’Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic per gaudir d’aquest espectacle musical que tindrà lloc a les 22.30h

Més informació: www.paualabajos.cat

validxhtml validcss