CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
VISITA EL BOTÀNIC AMB PEPPA PIG

ITINERARI FAMILIAR AUTOGUIAT PEL JARDÍ

DIES: 1 - 31 DE JULIOL

FINS LES 13 H DEL 31 DE JULIOL

LLOC: Jardí exterior
HORARI: de dilluns a diumenge de 10 a 21 h
ACCÉS: activitat gratuïta amb l'entrada al Jardí
DIRIGIT A: públic infantil i familiar

DESCRIPCIÓ

Aquest estiu Peppa Pig visita el Jardí Botànic amb la seua família! Peppa, George, Mamà i Papà Pig, i el iaio i la iaia Pig us esperen durant tot el mes de juliol en diferents racons del jardí, per a recórrer-lo junts i aprendre curiositats sobre el món de les plantes. Una activitat gratuïta, lúdica i didàctica, emmarcada en un itinerari més gran que recorrerà els quatre jardins botànics més emblemàtics de la península, València, Gijón, Madrid i Còrdova, fins al mes d'octubre.

Aquesta proposta familiar de Entertainment One, la productora de la coneguda sèrie de dibuixos animats, convida als més menuts a participar d'una gimcana vegetal molt divertida de la mà dels seus personatges favorits, per a acostar-los al món natural i reivindicar el paper dels jardins botànics com a espais de conservació de la biodiversitat i d'estudi de les plantes.

Així, a través d'un quadern molt especial, que podran recollir en taquilla en arribar, les xiquetes i els xiquets hauran de localitzar les sis figures de Peppa que es troben repartides pel Jardí, aprendre algun detall sobre les col·leccions de plantes en les quals es troben i realitzar diferents activitats relacionades d'acolorir, trobar diferències, unir punts i molt més.

A més, en acabar la visita, podran comptar les abelles que hi ha amagades al llarg de tot el quadern i manar la resposta a info@peppapigjardinesbotanicos.com, per a participar en el sorteig d'un premi amb diferents productes de Peppa Pig, que inclourà un llibre de les estacions, joguets de fusta i peluixos elaborats amb material reciclat.

La sèrie de dibuixos animats de Peppa Pig retrata històries de la vida diària que pretén transmetre valors relacionats amb la família, l'amistat, l'autonomia i la diversió a través de situacions habituals del dia a dia. Entretingudes aventures enfocades des de l'humor, que sempre acaben amb forts esbufecs de riure i que ajuden els xiquets i xiquetes a explorar i comprendre el seu propi món i en la qual les activitats a l'aire lliure sempre juguen un paper fonamental.

Aquestes vacances gaudeix del Jardí Botànic amb Peppa Pig.


MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE

peppapigjardinesbotanicos.com


validxhtml validcss