CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
ECOSISTEMES MEDITERRANIS

DESCOBREIX LES CARACTERÍSTIQUES DE LA SEUA VEGETACIÓ 

DIES: 8 - 17 JUNY 2021

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 21 MAIG 2021 
SESSIONS I HORARI: Sessions al Jardí: dimarts i dijous, 8, 10, 15 i 17 de juny, de 17.30 a 20.30 h. Eixida de camp: dissabte 12 de juny de 8 a 18 h.
PROFESSORA: Carmen Mansanet, botànica.
LLOC: laboratori del Jardí Botànic, jardí exterior i eixida de camp (per determinar la zona)
PREU: 50 € (en funció de la demanda es podrà fer ús d'un autobús pel desplaçament a l'eixida de camp)
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en aprendre sobre flora mediterrània.

DESCRIPCIÓ

Al nostre territori diguem que som mediterranis. I és que la mar Mediterrània dóna nom a una conca que es caracteritza pel clima mediterrani. Però al món hi ha quatre zones més amb aquest clima, que condiciona els animals, les plantes i els microorganismes que hi podem trobar. 

Així, de la mà de la nostra botànica Carmen Mansanet, volem descobrir-vos la vegetació que amaguen els ecosistemes mediterranis al llarg de tot el planeta. Parlarem de l’origen i biogeografia de les espècies, dels factors modeladors de la vegetació, del paisatge, de les adaptacions i trets funcionals, i d’aspectes evolutius. I també dels motius que converteixen a aquestes zones emblemàtiques en punts calents de biodiversitat així com de les transformacions d’hàbitat als que estan sent sotmesos actualment.

I com pensem que la natura sempre és el millor recurs didàctic, combinarem les sessions d’aula amb visites al Jardí i una eixida de camp. Us animeu a viatjar per la botánica mediterrània?

INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari que trobareu en aquesta secció, cridant al 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. 

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí amb el nom de l'alumne per correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss