CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
JAZZEJANT AMB BEBÈS

CICLE DE JAZZ DEL BOTÀNIC 2015

DIA: 12 DESEMBRE 2015

LLOC: Sala d'exposicions del Botànic 
HORA:
11:00h
ENTRADES 5€ (Per persona, tant adults com xiquets. Disponibles a la taquilla del Jardí, des del dissabte 28 de novembre, de dilluns a diumenge de 10 a 18h)
EDAT RECOMANADA:
Xiquets fins a 12 anys amb acompanyant.

Si tothom està d'acord en que la música és bàsica en el desenvolupament dels xiquets, perquè no fer una immersió de ben menuts també en el Jazz? Tant se val el ritme: swing, reggae o salsa; la forma: ball, joc, o experiments; o el sentit: oïda, vista i tacte; el més important és acosta-se al Jazz en una actuació creada i adequada especialment per als crítics més ferotges, els nens. Sabrem de seguida si s'ho passen bé i si el raig lumínic del Jazz els ha picat la curiositat.

CONCERT DEL 12 DE DESEMBRE. JAZZEJANT AMB BEBÈS
JOSEP HERNÁNDEZ REILLO, FRANCISCO BLANCO "LATINO" I TERESA NÚÑEZ
Una sessió a càrrec de músics experimentats de Sedajazz, col·lectiu que porta més de 15 anys educant i fent gaudir a públics de totes les edats i totes les ètnies d'arreu del món, però sempre amb una especial predilecció per els més menuts. I és que l'efecte en ells és espectacular! Aporta harmonia i sensibilitat psicomotriu, i afavoreix la memòria auditiva, la concentració i la relaxació, entre altres coses. 

Gaudiu en família del jazz al Botànic!

DESCARREGA ACÍ EL PROGRAMA DEL CICLE:

validxhtml validcss