CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
OCTUBRE- FIRES BOTÀNIQUES: ORQUÍDIES I CACTUS

Aquest mes d’octubre tornen al Botànic unes trobades molt esperades que sempre desperten grans passions, les dedicades a les famílies de cactàcies i orquídies. Tant l’Associació d’Orquidiòfils Valencians, OVAL, com l’Associació de Cactus i Suculentes, ACYS, estan preparant ja els seus millors exemplars per a delectar-nos amb mostres i activitats que aconseguiran submergir-nos en els fascinants mons d'aquestes plantes. 

Primer serà el torn de les orquídies! El pròxim 16 i 17 d’octubre, el Jardí s'omplirà de color i exuberància a la mostra organitzada per l’OVAL. Al voltant de l’Umbracle del Jardí trobareu una zona d’exhibició amb exemplars d’allò més curiosos, creada per a l’ocasió, a més de diferents punts de venda. A més, podreu aprendre a cultivar orquídies mini, participar d’una masterclass sobre el gènere Encycli o compartir experiències amb altres ‘orquilocos’, mitjançant les diferents activitats que tindran lloc a l’Estufa freda durant tot el cap de setmana.

Els cactus prendran el relleu en protagonisme el 23 i 24 d’octubre. De la mà d’ACYS podrem visitar la Caseta de Romaní del Jardí, la llar dels nostres exemplars més menuts, amb experts en la matèria, iniciar-nos en el cultiu d’aquestes plantes espinoses o participar d’una xarrada sobre híbrids d’Echinopsis. A més, a la plaça Carles Pau trobareu a la venda tot tipus d’exemplars de cactus i altres suculentes per part diferents viveristes especialitzats, amb una menció especial a les tillandsies.

Interessant, no? En breu publicarem els programes de les jornades i tant si sou col·leccionistes o aficionats, com si no, no us podeu perdre les nostres fires botàniques de tardor! 

validxhtml validcss