CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
DIES DE PORTES OBERTES AL BOTÀNIC

ENTRADA I ACTIVITATS GRATUÏTES PER A TOT TIPUS DE PÚBLIC

Venen dies importants al Botànic! Dates ineludibles amb la natura, les plantes i el medi ambient que volem celebrar novament amb vosaltres obrint les nostres portes de forma gratuïta i amb diferents activitats relacionades per gaudir del Jardí en una època tan espectacular com és primavera, en què desborda vitalitat pels quatre costats. 

Començarem el pròxim 18 de maig amb el Dia de la Fascinació per les Plantes i Dia dels Museus, tots dos el mateix dimarts! Una ocasió perfecta per posar en valor el Botànic com a museu de plantes i deixar-nos seduir per la riquesa que amaga el món vegetal, de la mà dels nostres botànics amb diferents visites guiades.

El dissabte 22 de maig, serà el torn de la Diversitat Biològica!. I és que al Jardí s’hi conreen més de 4.500 espècies diferents de plantes que us animem a investigar lliurement. Un ecosistema d’allò més singular amb diferents hàbitats que s’han convertit en llar d’insectes, gats i, per descomptat, aus! Per això hem preparat també uns itineraris molt especials per descobrir les espècies alades que podeu observar entre les nostres branques.

Per acabar, un cap de setmana molt especial en juny! El dissabte 5, el Dia del Medi Ambient, obrirem de forma gratuïta per a que vingueu a respirar, contemplar, conversar, passejar, llegir, dibuixar, meditar… tot allò que us inspire el nostre oasi natural. A més, podreu participar de les ja habituals visites guiades per descobrir estació rere estació el paisatge canviant del Botànic. I el diumenge 6, col·laborem amb l’Ajuntament de València en una altra edició de València canvia pel Climaque enguany es centrarà en l’alimentació i el canvi climàtic i que culminarà a l’horta del Botànic amb un punt d’informació i tallers familiars d’horticultura ecològica.

validxhtml validcss