CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
REGALA ELS CURSOS DEL BOTÀNIC!

UNA EXPERIÈNCIA VEGETAL, UN ENCERT ASSEGURAT

S’acosten Nadal i Reis, temps de vacances, d’estar amb la família i amistats i... de regals! Encara no tens pensat el detall perfecte per a eixa persona tan especial? Doncs volem ajudar-te a trobar-ho amb els cursos del Botànic.

Ara tens l’oportunitat de regalar una experiència vegetal amb els cursos que es realitzaran al Jardí Botànic de la Universitat de València al llarg dels mesos de gener i febrer de 2020. N’hi ha per a tots els gustos: per a amants de les plantes medicinals, dels vins valencians, per a artistes, “cuinetes” i per a qui vulga iniciar-se en la jardineria... No t’ho penses, que les places son limitades! Enguany, amb el Botànic, encertaràs segur.

CURSOS PROGRAMATS

FARMÀCIA NATURAL 14 - 28 GENER
Cultiva i recol·lecta herbes beneficioses per a la salut
Preu: 65 € (materials inclosos)
IL·LUSTRACACTUS 25 GENER 
Retrata a les nostres suculentes amb llapis de colors
Preu: 35 € (materials inclosos) 
DE LA PLANTA A LA COPA, VINYES I VINS VALENCIANS 1 I 8 FEBRER
Descobreix les seues característiques botàniques i organolèptiques
Preu: 45 € 
INICIACIÓ A LA JARDINERIA 11 - 25 FEBRER
Presumeix d’unes plantes sanes i boniques
Preu: 65 € 
PLANTES CULINÀRIES 22 I 29 FEBRER
Crea nous plats amb ingredients vegetals
Preu: 40 € 

COM REGALE UN CURS?

Molt senzill. Només cal vindre i comprar la bonica targeta per al curs triat. Cal donar el nom i cognom de la persona a la qual se li va a regalar, així com el telèfon i el seu correu electrònic. Per a què? Per a poder posar-nos en contacte amb ella (a partir del dia que ens digueu que rebrà la tarjeta) i enviar-li tota la informació detallada sobre el curs que haurà rebut com a regal. No s’admetran devolucions ni canvis en les targetes regal adquirides.

QUAN I ON ES POT COMPRAR LA TARGETA REGAL DEL CURS QUE M'INTERESSE? 

A partir de la vesprada del dilluns, 16 de desembre de 2019 i fins el divendres, 31 de gener de 2020. La targeta regal es pot adquirir en la taquilla del Jardí, en el seu horari habitual: de 10 a 18 h, de dilluns a diumenge (excepte 25 de desembre i 1 de gener, dates en què el Jardí romandrà tancat). No s’accepten pagaments amb targeta bancària.

M'HAN REGALAT UN CURS. QUÈ HE DE FER?

Res. Ens posarem en contacte amb tu abans de l’inici així que tu només has de gaudir del curs!

validxhtml validcss