CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
2- 3 DESEMBRE. MENUT DESEMBRE! CAP DE SETMANA D'ACTIVITATS INFANTILS

DIES: 2- 3 DESEMBRE 2017

Al Botànic ja estem preparant el Nadal i necessitem ajuda per a crear la nostra felicitació d’enguany. Així que esperem a tots els xiquets i xiquetes per a participar del  concurs de dibuix que hem organitzat! A més, el cap de setmana està dedicat als més menuts, amb jazz, ioga i un taller per a crear decoració amb elements naturals. 

Torna al Botànic Menut desembre! I és que visitar el Botànic en família el primer cap de setmana de desembre quasi s'ha convertit en una cita obligada per poder gaudir de la natura i preparar-nos per a les vacances de Nadal al mateix temps, gràcies a les diferents activitats que us hem preparat.

Per una banda, us convidem a participar del nostre concurs de dibuix infantil "Pinta'ns de Nadal".  Dissabte i diumenge pel matí podreu dissenyar la vostra particular estampa nadalenca al Botànic i optar a ser la imatge de la felicitació amb la que el Jardí felicitarà les festes enguany! T'agrada pintar? No ho dubtes!   

I per a tota la família també el dissabte de matí, hem preparat el taller "Per Nadal, adorna el Botànic" on aprendrem a crear objectes decoratius amb elements naturals del nostre propi Jardí. Branques, pinyes, fulles... traurem la creativitat que portem dins i començarem a sentir l'esperit nadalenc!

Però açò no és tot! I és que si us agrada la música, el mateix dissabte pel matí podrem viatjar a la Lluna a ritme de jazz amb Jazzejant amb xiquets de la mà de Francisco Blanco “Latino”, Teresa Núñez i José Reillo. Un espectacle per a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys creat per Sedajazz per acostar-los a ritmes musicals com jazz, swing, salsa o bossa nova. Escoltar, jugar i experimentar són els objectius d’aquesta sessió del nostre cicle Llunàtic Jazz. Les entrades ja estan disponibles a la taquilla del Botànic de 10 a 18 h, no et quedes sense la teua. 

A més no val quedar-se en la Lluna perquè el diumenge dia 3 les nostres monitores de ioga t’esperen a l’Umbracle del Botànic. Vols connectar amb la natura? Apunta’t a aquesta sessió de ioga infantil on els xiquets i xiquetes podran fer exercici de forma saludable i relaxar-se.

Si estàs pensant ja el propòsits d’any nou i entre ells està el de gaudir més de la natura, pots començar a practicar amb nosaltres. Consulta tots els detalls de cada activitat i tria les que més t’agraden. T’esperem!

PROGRAMACIÓ "MENUT DESEMBRE" 2-3 DESEMBRE 2017

CONCURS INFANTIL DE DIBUIX "PINTA'NS DE NADAL"
Dissabte i diumenge de 10.30 a 13.30h, jardí exterior. Activitat per a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys.
TALLER FAMILIAR "PER NADAL, ADORNA EL BOTÀNIC"
Dissabte d'11 a 13.30h. Activitat per a tots els públics.
CONCERT INFANTIL "JAZZEJANT AMB MENUTS"
Dissabte a les 11h, Auditori Joan Plaça. Activitat per a tots els públics.
SESSIÓ INFANTIL "IOGA PER A MENUTS"
Diumenge de 12 a 13h, Umbracle del jardí. Activitat per a xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys. 

validxhtml validcss