CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
ELS CACTUS ENVAEIXEN EL BOTÀNIC!

JORNADES AMB ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS

Una vegada més amb l'arribada de la tardor, el Jardí Botànic es torna boig amb els cactus. I és que el pròxim 7 i 8 d'octubre acollirà 6ª edició de la jornada que organitzen els Amics dels Cactus i altres Suculentes (ACYS) on a més es presentarà la nova monografia del Botànic “Els Cactus”.

Tot un cap de setmana en el Jardí dedicat a aquestes curioses plantes, amb una zona de venda en la plaça Carles Pau amb viveristes especialitzats, i tallers pràctics, xarrades i visites guiades gratuïtes a la nostra magnífica col·lecció de cactus. Com a novetat, enguany podrem gaudir de l'exposició del 1er Concurs fotogràfic organitzat per ACYS en la sala Hort de Tramoyeres amb més de 80 imatges i que s'inaugurarà el pròxim 23 de setembre.

I emmarcada en la jornada, el mateix dissabte 7 d'octubre a les 12h, la presentació de la quarta monografia botànica del Jardí. Una sèrie de publicacions que pretén abastar les espècies vegetals més importants del Botànic, i que després de parlar de palmeres, cítrics i arbres monumentals, ens porta ara la guia de “Els Cactus”. 

Aquest llibre dels especialistes Vicente Bueno i Jose Plumed se centra en una de les nostres col·leccions més importants, les plantes crases, amb més de 600 espècies en el Botànic. Precisament, a causa d'aqueixa gran diversitat, la publicació s'ha hagut de centrar únicament en la família més important, Cactaceae, però amb una detallada descripció de les seues peculiaritats i amb fitxes i imatges de gran qualitat sobre els gèneres que podem trobar en el Jardí.

Així que, si eres un apassionat dels cactus, acosta't al Botànic el pròxim mes d'octubre i gaudeix amb l'entrada al Jardí d'aquest homenatge a les plantes més espinoses del món vegetal.

validxhtml validcss