CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
ALTRES ANYS
6
5
4
3
2
1

17 - 25 NOVEMBRE. DIÀLEGS DEL MERCAT

Sota el lema Els Mercats Municipals com espais de cultura i convivència, el cicle d’activitats proposa converses amb persones expertes, una exposició, un mercat de productes de l’horta i una visita a Mercavalència.  

+ saber més

15 - 28 NOVEMBRE. SETMANA DE LA CIÈNCIA AL BOTÀNIC

Visites guiades, audiovisuals divulgatius, un taller de còmic i una jornada de portes obertes conformen la programació de caràcter gratuït del nostre particular ‘Jardí de ciència’ d’enguany.

+ saber més

TORNEN ELS CURSOS DEL BOTÀNIC

D'octubre a gener podreu gaudir d'una nova edició dels cursos del Botànic. Les plantes i les vostres ganes d’aprendre seran el denominador comú.

+ saber més

23-24 OCTUBRE. JORNADA DE CACTUS I ALTRES SUCULENTES  

Una vegada més arriba aquest cap de setmana dedicat a les plantes més espinoses del Jardí. Zona de venda al públic, visita guiada i xarrades de la mà d'ACYS.

+ saber més

OCTUBRE - FIRES BOTÀNIQUES: ORQUÍDIES I CACTUS

Tornen unes trobades molt esperades, les dedicades a les grans famílies vegetals dels cactus i les orquídies. Exhibició, venda i activitats a càrrec d'OVAL i ACYS.

+ saber més

BOTArdorNIC! VISITES GUIADES TARDORENQUES PEL JARDÍ

Amb el canvi d'estació el paisatge del Botànic canvia de forma sorprenent, per això reprenem les nostres visites guiades per a adults i families els cap de setmana. 

+ saber més
6
5
4
3
2
1
validxhtml validcss