CULTURA I COMUNICACIÓ | 2016
ALTRES ANYS
3
2
1

LA GUIA DE LES AUS DEL JARDÍ BOTÀNIC JA ESTÀ A LA VENDA

La guia de les aus que es poden veure al Botànic editada i coordinada per SEO/BirdLife i el Botànic està a la venda a la taquilla del Jardí. Es tracta d’una publicació amb textos i il·lustracions dels biòlegs Pablo Vera i Juan Varela, respectivament.

+ saber més

NADAL AL BOTÀNIC!

Art, lectures, activitats per als menuts, regals... El Botànic ofereix molt més que plantes en aquestes festes. Consulta la nostra agenda i no et perdes res.

+ saber més

Finalitza la primera etapa de les dues intervencions de cartografías sensibles. Després de setmanes d’intens treball, conclou la primera etapa de les intervencions Passiflorae de Rosa Rodríguez i Quercus Cerris L. de Joaquín Jara al Botànic.

+ saber més

El professor i exdirector del Botànic guanya el premi Lluís Guarner pel seu treball sobre ecosistemes de flora i vegetació del territori valencià

+ saber més

El proper diumenge 4 de desembre el Botànic presenta una guia d’aus urbanes editada i coordinada per SEO/BirdLife i pel Botànic amb textos i il·lustracions dels biòlegs Pablo Vera i Juan Varela, respectivament.

+ saber més

No et perdes la nostra oferta d'activitats infantils en família: reciclatge, manualitats decoratives amb elements vegetals, una guia ornitològica i un concert de Dani Miquel.

+ saber més
3
2
1
validxhtml validcss