CULTURA I COMUNICACIÓ | 2018
ALTRES ANYS
6
5
4
3
2
1

26 DES - 4 GENER. TALLERS DE NADAL PER A XIQUETS

Aquestes festes al Botànic els més menuts aprendran de la gran biodiversitat que caracteritza el nostre planeta mitjançant diferents activitats a l'aula i l'aire lliure. 

+ saber més

Apunta't a la segona edició del nostre concurs infantil de dibuix! El guanyador il·lustrarà la postal de nadal del Botànic, entre altres premis. 

+ saber més

24 NOV - JORNADA DE PORTES OBERTES PEL DIA DE LA CIÈNCIA

Entrada lliure al Botànic per celebrar la setmana de la ciència i visites guiades molt especials de la mà de Jaime Güemes, el nostre director.

+ saber més

Acabem el cicle Igualtat i medi ambient amb un matí d’entrada gratuïta amb un taller de contes igualitaris i a un espectacle de titelles. Eixe dia també hi han visites guiades gratuïtes, concert de clàssica i ioga per a menuts!   

+ saber més

ENTREVISTA A JAIME GÜEMES, EL NOU DIRECTOR DEL BOTÀNIC

El fins ara conservador del Botànic s'estrena com a director i ens conta, mitjançant la nostra revista digital espores, de la seua trajectòria, visió del Jardí i projectes a desenvolupar.  

+ saber més

PARTICIPEM EN LA CREACIÓ D'UN MURAL MOLT BOTÀNIC

El Jardí Botànic assessora l’artista que ha omplert d'endemismes vegetals a escala gegant els murs de l'empresa valenciana Fermax. Te contem de l'espècies!

+ saber més
6
5
4
3
2
1
validxhtml validcss