CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021
ALTRES ANYS
5
4
3
2
1

8 I 15 JULIOL. TORNA CIÈNCIA A LA FRESCA!

A juliol, xarrades científiques i música en directe a l'aire lliure amb una nova edició d'aquesta divertida proposta per gaudir de les nits estiuenques al Botànic.

+ saber més

EN JULIOL, VISITA EL BOTÀNIC AMB PEPPA PIG!

La coneguda porqueta i la seua família us esperen al Jardí per descobrir els seus racons més emblemàtics amb un itinerari autoguiat. Activitat gratuïta amb l'entrada.

+ saber més

7-9 JULIOL. BOTÀNICA I DESENVOLUPAMENT RURAL

La Universitat de València obri la matrícula de la IV edició de la Universitat d'Estiu d'Aras de los Olmos. Un projecte del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat on col·labora el Botànic.

+ saber més

DESCOBREIX ELS GUANYADORS D'INSPIRATS PEL BOTÀNIC 2021

Adrián Espinós i Ana Martínez aconsegueixen el primer premi de pintura i narrativa, respectivament, al concurs del Jardí Botànic. 

+ saber més

21 MAIG – 1 OCTUBRE. TORNA 'SONS AL BOTÀNIC'

Entre cant i cant de pardal, aquesta primavera la música s’obri novament lloc al Jardí amb el nostre cicle de concerts acústics a l’aire lliure. Entrades a la venda.

+ saber més

TORNA (INS)PIRATS PEL BOTÀNIC! 

Quinta edició del nostre concurs de narrativa i pintura ràpides a l'aire lliure del Botànic. Deixeu-vos seduir per la natura del nostre Jardí i apunteu-vos a retratar-la ja siga mitjançant un microrelat o una pintura. Inscripció oberta.

+ saber més
5
4
3
2
1
validxhtml validcss