CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021

TALLER WASTE FOOD


TALLERS DE DISSENY I REUTILITZACIÓ AL BOTÀNIC

DIES: 22-24 NOVEMBRE 2013 + REUNIÓ PRÈVIA 15 NOVEMBRE

PRIMER DIA DE MATRICULA: 23 OCTUBRE 2013 
HORARI: divendres 22 nov. de 17 a 20h; dissabte 23 nov. de 10 a 14h i de 16 a 20h, i diumenge 24 nov. de 10 a 14h. Reunió prèvia 15 nov. de 18h a 20h
LLOC: Antic Edifici d'Investigació del Botànic – Jardí exterior
PREU: 30€ (Pack de 3 o més tallers: 15% de descompte sobre el total. Socis de l'ADCV: 2€ de descompte per taller; Descomptes no acumulables)

L'exposició col·lectiva REHOGAR 5 continua activa al Botànic a través dels “Tallers de Disseny i Reutilització” que ens proposa el col·lectiu Makea tu Vida, organitzador de la mostra. Activitats participatives per a tots els públics que tindran lloc en el Jardí durant tot el mes de novembre, on aprendre a aprofitar els residus com a matèria primera en la creació de nous objectes útils per a la nostra llar amb els diferents artistes que han participat en la mostra.

I és que eixa és l'essència de REHOGAR, que podreu visitar fins al pròxim 24 de novembre en l'Antic Edifici de Recerca del Jardí Botànic. Un lloc que irradia conscienciació mediambiental i creativitat a parts iguals, i que es convertirà en un espai real de treball on poder construir i imaginar inspirant-nos en les diferents solucions reciclades per a l'hàbitat que s'exposen.

TALLER “WASTE = FOOD”
LA CUINA FURTIVA (València) www.lacuinafurtiva.com
TRANSFODESIGN (Barcelona)www.transfodesign.info 
Taller transfoculinari que combina la gastronomia amb el disseny d'útils de cuina i parament a partir de les deixalles. Elaborarem un menjar col·lectiu a partir de “sobres”, i crearem els nostres propis utensilis a partir de les deixalles orgàniques i inorgàniques de la preparació dels aliments.

El projecte WASTE = FOOD es basa en un dels principis del Cradle to Cradle, que posarem en pràctica a través de l'aprofitament total dels cicles d'un menjar d'una manera certament constructiva i apetitosa.

Els participants tindran la possibilitat d'experimentar les dues propostes, treballant amb cadascuna durant mitja jornada, per a unir-se finalment i treballar junts en la preparació del menjar i la seua presentació. El taller acabarà amb un menjar col·lectiu, consumint els plats preparats.

INFORMACIÓ:
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte directament amb Makea tu Vida en hola@makeatuvida.net.

MATRÍCULA:
Cal reservar places per a cadascun dels mòduls, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ASOCIACIÓN CULTURAL MAKEATUVIDA 2038-6380-74-6000028136El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss