CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021

TALLER NANOMAKEA II


TALLERS DE DISSENY I REUTILITZACIÓ AL BOTÀNIC

DIES: 17 NOVEMBRE 2013

PRIMER DIA DE MATRICULA: 23 OCTUBRE 2013
HORARI: diumenge de 11 a 13h
LLOC: Antic Edifici d'Investigació del Botànic – Jardí exterior
PREU: 10€. Dirigit a xiquets a partir de 6 anys

L'exposició col·lectiva REHOGAR 5 continua activa al Botànic a través dels “Tallers de Disseny i Reutilització” que ens proposa el col·lectiu Makea tu Vida, organitzador de la mostra. Activitats participatives per a tots els públics que tindran lloc en el Jardí durant tot el mes de novembre, on aprendre a aprofitar els residus com a matèria primera en la creació de nous objectes útils per a la nostra llar amb els diferents artistes que han participat en la mostra.

I és que eixa és l'essència de REHOGAR, que podreu visitar fins al pròxim 24 de novembre en l'Antic Edifici de Recerca del Jardí Botànic. Un lloc que irradia conscienciació mediambiental i creativitat a parts iguals, i que es convertirà en un espai real de treball on poder construir i imaginar inspirant-nos en les diferents solucions reciclades per a l'hàbitat que s'exposen.

TALLER NANOMAKEA I: EXPERIMENTADORES
DISTINTOO (València) www.distintoo.com
Taller d'estampació i muntatge de lliure creació d'objectes en tela i cartó, per a nanomakeadors a partir de 6 anys. Recurs aplicat: roba en desús i cartó

1- Proposta d'objectes possibles: mòbils, banderoles, bosses, coixins, joguets, ninots, canastres, catifes... que els materials inspiren la imaginació.
2- Presentació del que és estampació simple col·locant fulles d'arbre sobre tela o cartó i passant un corró amb pintura sobre ella.
3‐ Eixim amb els nanomakeadors a cercar els materials (fulles bàsicament) al jardí.
4- Triem la roba o el cartó que estamparem, col·locarem les fulles o el que anara sobre ella i passarem el corró amb el color que vulguem.
5-Mentre s'asseca parlarem de tot el que es pot crear amb aqueix material únic creat per nosaltres mateixos i mans a la feina! A tallar, cosir, teixir, pegar o cordar!

INFORMACIÓ:
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte directament amb Makea tu Vida en hola@makeatuvida.net.

MATRICULA:
Cal reservar places per a cadascun dels mòduls, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ASOCIACIÓN CULTURAL MAKEATUVIDA 2038-6380-74-6000028136El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss