CULTURA I COMUNICACIÓ | 2021

TALLER CONSTRUCCIÓN DOMÓTICA


TALLERS DE DISSENY I REUTILITZACIÓ AL BOTÀNIC

DIES: 5-7 NOVEMBRE 2013

PRIMER DIA DE MATRICULA: 23 OCTUBRE 2013
HORARI: dimarts, dimecres i dijous de 16 a 20h
LLOC: Antic Edifici d'Investigació del Botànic – Jardí exterior
PREU: 30€ (Pack de 3 o més tallers: 15% de descompte sobre el total. Socis de l'ADCV: 2€ de descompte per taller; Descomptes no acumulables)

L'exposició col·lectiva REHOGAR 5 continua activa al Botànic a través dels “Tallers de Disseny i Reutilització” que ens proposa el col·lectiu Makea tu Vida, organitzador de la mostra. Activitats participatives per a tots els públics que tindran lloc en el Jardí durant tot el mes de novembre, on aprendre a aprofitar els residus com a matèria primera en la creació de nous objectes útils per a la nostra llar amb els diferents artistes que han participat en la mostra.

I és que eixa és l'essència de REHOGAR, que podreu visitar fins al pròxim 24 de novembre en l'Antic Edifici de Recerca del Jardí Botànic. Un lloc que irradia conscienciació mediambiental i creativitat a parts iguals, i que es convertirà en un espai real de treball on poder construir i imaginar inspirant-nos en les diferents solucions reciclades per a l'hàbitat que s'exposen.

TALLER “CONSTRUCCIÓN DOMÓTICA”
FREEDOME (Valencia) www.freedome.es 
Taller de bioconstrucció d'un Domo-Estrella. Aprendrem els conceptes bàsics i ens posarem a la feina per a construir un refugi intel·ligent! Els domos són bioconstruccions sostenibles realitzades amb pocs materials i esforç, que es poden utilitzar per a moltes finalitats (habitatge, refugi, hivernacle...), són barats, resistents, transportables i eficients.

En Freedome promovem l'autoconstrucció amb els materials disponibles en l'entorn, per açò per a aquest taller fabricarem un domo-estrella on capiem tots dins, utilitzant el bambú de les restes de poda de mateix Jardí Botànic així com entenimentades naturals.

Teoria: poca. El taller és eminentment pràctic, no obstant açò són necessaris uns conceptes bàsics per a començar a construir un domo, la resta ho aprendrem amb la pràctica. Perquè domos? Coneixerem la seua història, qui és “Bucky” Fuller, matemàtiques, geodèsica, etc. Farem un repàs a les diferents tipologies de domos (icosàedre, 2v, 3v, ...).

Pràctica - Fes-lo tu mateix amb uns altres. Materials, usos, exemples, maquetes, etc. Tècniques constructives per a poder muntar domos de diferents tipus amb qualsevol material.

INFORMACIÓ:
Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte directament amb Makea tu Vida en hola@makeatuvida.net.

MATRICULA:
Cal reservar places per a cadascun dels mòduls, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d'inscripció d'aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 10 a 13 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ASOCIACIÓN CULTURAL MAKEATUVIDA 2038-6380-74-6000028136El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

validxhtml validcss