EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

EL JARDÍ ES MOU

BOTArdorNIC! VISITES GUIADES TARDORENQUES PEL JARDÍ
Amb el canvi d'estació el paisatge del Botànic canvia de forma sorprenent, per això reprenem les nostres visites guiades per a adults i families els cap de setmana. 
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=515
BOTArdorNIC! VISITES GUIADES TARDORENQUES PEL JARDÍ
Amb el canvi d'estació el paisatge del Botànic canvia de forma sorprenent, per això reprenem les nostres visites guiades per a adults i families els cap de setmana. 

AGENDA I RECURSOS

EXPOSICIONSUSOS ARTESANS I INDUSTRIALS DE LES PLANTES A LA COMUNITAT VALENCIANA

DIA: 23 SETEMBRE - 31 OCTUBRE 2021

Una exposició del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València que ens acostarà a les espècies vegetals més emprades que creixen al nostre territori. 

SABER

 

EXPOSICIONSCUERPOS CELESTES, DE MANOLO GARCÍA

DIA: 4 OCTUBRE - 14 NOVEMBRE 2021

Un projecte expositiu del músic i pintor barceloní que ens transportarà a l'imaginari del seu bosc interior, per retrobar-nos amb l'essència del nostre món en una època tecnològica que ens està allunyant de la natura.

SABER

 

CICLE CONCERTS DE MÚSICA CLÀSSICATRIO AUSIÀS MARCH

DIA: 26 OCTUBRE 2021

Tornen al Botànic els Concerts de Tardor de l'Aula de Música de la UV, amb aquest trio de vent i piano que interpretarà peces de Beethoven, Poulenc i Sarrió, entre altres autors. Entrada gratuïta amb reserva prèvia, aforament limitat. 

SABER

 

ACTES I ACTIVITATSPRESENTACIÓ DEL LLIBRE: ABECEDARIO DE FLORES

DIA: 27 OCTUBRE 2021

Una publicació de l'escriptor valencià Alfredo Cot González inspirada en les sensacions que desperten les flors, que hibrida a la perfecció novela i poema en prosa. Entrada lliure, aforament limitat.

SABER

 
INSCRIU-TE

TALLERS DE VACANCESVISITA GUIADA: PLANTES MÀGIQUES DEL BOTÀNIC

DIA: 30-31 OCTUBRE

Un itinerari familiar amb el Gabinet de Didàctica, per les espècies més estranyes i especials, aprofitant l'ambient terrorífic que envolta els últims dies d'octubre. 

SABER

 
INSCRIU-TE

CURSOSTALLER BÀSIC DE SABONS

DIES: 3-4 NOVEMBRE 2021

Aprén a fabricar el teu propi sabó a partir d'olis naturals i olis reciclats, mitjançant el procés de la saponificació.

SABER

 
INSCRIU-TE

CURSOSBOTÀNICA RECREATIVA

DIES: 9 - 23 NOVEMBRE 2021

Aprèn a fabricar productes cosmètics i xabons totalment naturals, aprofitant les propietats del món vegetal.

SABER

 

VÍDEOELS INCENDIS FORESTALS, COMUNS PERÒ EVITABLES?

Ja està disponible en línia aquesta interessant xarrada del nostre cicle Botànica des del sofà, on vam donar veu a diferents experts en matèria de foc però des d'una perspectiva ecològica. Fes clic!

SABER

 

DIVULGACIÓMONOGRAFIES BOTÀNIQUES

Si sou fans del nostre Jardí, ara més que mai vos convidem a llegir aquestes monografies sobre les seues col·leccions de plantes més emblemàtiques, els arbres monumentals, les palmeres, els cítrics i els cactus. Publicacions que podeu consultar en format digital de forma totalment gratuïta.

SABER

 

VÍDEOCOM DIFERENCIAR ROURES I CARRASQUES

Ara que tots podem eixir d'excursió al camp, us mostrem un vídeo perquè siga senzill identificar les diferents espècies de roures i carrasques que es troben arreu del territori valència, i així poder deixar bocabadats als teus companys de ruta amb els vostres coneixements de botànica.

SABER

 

DIVULGACIÓIDENTIFICA LES AUS DE L'ARBRAT URBÀ

Posem 'Bosc de Plomes', la guia d'aus del Botànic, disponible online de forma gratuïta i Pablo Vera de SEO/Birldlife ens parla de les més comuns i dels seus sons. El tandem perfecte per a iniciar-te en l'ornitologia des de la teua casa!  

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DESTACADA

ARBRE DE LA PLUJA XINÈS
Molt utilitzat en jardins per la seua espessa ombra, les seues boniques flors i...

L
M
M
J
V
S
D
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

PROJECTE DE CONSERVACIÓ DEL JBUV

ET RECOMANEM