EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

EL JARDÍ ES MOU

DIES DE PORTES OBERTES AL BOTÀNIC
En maig i juny tenim moltes dates relacionades amb la natura que celebrar al Botànic. Jornades d'entrada gratuïta amb activitats per a tots els públics. Preneu nota!
/?apid=cultura_i_comunicacio&id=497
21 MAIG – 1 OCTUBRE. TORNA 'SONS AL BOTÀNIC'
Entre cant i cant de pardal, aquesta primavera la música s’obri novament lloc al Jardí amb el nostre cicle de concerts acústics a l’aire lliure. Entrades a la venda.
http://jardibotanic.org/?apid=sons_al_botanic-199
LA UV I L'AJUNTAMENT DE VALÈNCIA FIRMEN EL CONVENI PER A LA CREACIÓ DEL JARDÍ DEL SOLAR DE JESUÏTES
Un espai didàctic, sobre la història i biodiversitat de l'Horta, que portarà el nom de Trini Simó en homenatge a l'activista de #SalvemelBotànic.
https://www.uv.es/uvweb/uv-noticias/ca/noticies/universitat-ajuntament-signen-conveni-creacio-jardi-didactic-sobre-historia-biodiversitat-horta-solar-jesu-tes-1285973304159/Novetat.html?id=1286188438185&plantilla=UV_Noticies/Page/TPGDetaillNews
BOTÀNIC DE PRIMAVERA. VISITES GUIADES GRATUÏTES
Descobriu el nostre paisatge estacional de la mà del Gabinet de Didàctica del Botànic. Tots els caps de setmana de matí amb l'entrada al Jardí. 
http://www.jardibotanic.org/index.php?apid=cultura_i_comunicacio&id=489#.YEtsnpNKhBw
L'ILLA DE LES CIÈNCIES NATURALS, 'EL FUTUR DEL SOLAR DE JESUÏTES
La Universitat i l’Ajuntament de València aproven un conveni històric per desenvolupar un projecte en concordança amb el Botànic en aquest emblemàtic espai.
https://espores.org/jardi-botanic-uv/lilla-de-les-ciencies-naturals/
DIES DE PORTES OBERTES AL BOTÀNIC
En maig i juny tenim moltes dates relacionades amb la natura que celebrar al Botànic. Jornades d'entrada gratuïta amb activitats per a tots els públics. Preneu nota!

AGENDA I RECURSOS

CURSOSBOTÀNICA RECREATIVA

DIES: 11 - 20 MAIG 2021

Aprèn a fabricar productes cosmètics i xabons totalment naturals, amb el Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic.

SABER

 
INSCRIU-TE

ACTES I ACTIVITATSDIA DE LA FASCINACIÓ PER LES PLANTES I DELS MUSEUS

DIA: 18 MAIG 2019

Jornada de portes obertes i vistes guiades gratuïtes. Una ocasió perfecta per posar en valor el Jardí com a museu verd i deixar-nos seduir per la riquesa que amaga el món vegetal.

SABER

 

CICLE SONS AL BOTÀNICSUU

DIA: 21 MAIG 2021

Encetem Sons al Botànic 2021, el nostre cicle de concerts acústics a l'aire lliure, amb la reveladora artista catalana i el seu inseparable ukulele. Entrades disponibles. 

SABER

 
INSCRIU-TE

ACTES I ACTIVITATSDIA INTERNACIONAL DE LA DIVERSITAT BIOLÒGICA

DIA: 22 MAIG 2021

Jornada de portes obertes al Botànic amb visites guiades gratuïtes per descobrir les espècies d'aus que s'amaguen al Jardí ara, en primavera. Entrada lliure, visites amb inscripció prèvia.

SABER

 
INSCRIU-TE

ACTES I ACTIVITATSBOTÀNIC DE PRIMAVERA, VISITES GUIADES (PÚBLIC GENERAL)

DIA: 22 MAIG 2021

Aquesta primavera, més itineraris gratuïts amb l'entrada al Jardí de la mà del Gabinet de Didàctica. Gaudeix de la natura al Botànic!

SABER

 
INSCRIU-TE

ACTES I ACTIVITATSIOGA EN FAMÍLIA AL BOTÀNIC

DIA: 23 MAIG 2021

Una vegada més, grans i menuts podran connectar junts amb la natura al nostre Jardí, mentre practiquen exercici de forma saludable i en un entorn segur.

SABER

 
INSCRIU-TE

ACTES I ACTIVITATSBOTÀNIC DE PRIMAVERA, VISITES GUIADES (PÚBLIC FAMILIAR)

DIA: 23 MAIG 2021

Aquesta primavera, més itineraris gratuïts en cap de setmana i amb l'entrada al Jardí, de la mà del Gabinet de Didàctica. Gaudeix de la natura al Botànic!

SABER

 
INSCRIU-TE

EXCURSIONSEXCURSIÓ: LOSILLA DE ARAS I EL RIU ARCOS

DIA: 30 MAIG 2021

La Senda de Las Carboneras, una passejada encisadora, entre pinars i carrasques, plena d'història i màgia. De ruta amb el Botànic per la comarca dels Serrans, als confins del País Valencià.

SABER

 
INSCRIU-TE

EXCURSIONSEXCURSIÓ: EL CARBO, EL RIU DEL PENYAGOLOSA

DIA: 19 JUNY 2021

Un paisatge natural captivador que ens portarà, entre tolls i cascades, fins al naixement d'aquest riu. De ruta amb el Botànic per la comarca de L'Alcalaten.

SABER

 

DIVULGACIÓMONOGRAFIES BOTÀNIQUES

Si sou fans del nostre Jardí, ara més que mai vos convidem a llegir aquestes monografies sobre les seues col·leccions de plantes més emblemàtiques, els arbres monumentals, les palmeres, els cítrics i els cactus. Publicacions que podeu consultar en format digital de forma totalment gratuïta.

SABER

 

VÍDEOCOM DIFERENCIAR ESPÈCIES DE PINS

Us portem altre vídeo per a augmentar els vostres coneixements de botànica i els poseu en pràctica durant les excursions al camp en les fases de la desescalada. En aquesta ocasió li toca als pins.

SABER

 

VÍDEOCOM DIFERENCIAR ROURES I CARRASQUES

Ara que tots podem eixir d'excursió al camp, us mostrem un vídeo perquè siga senzill identificar les diferents espècies de roures i carrasques que es troben arreu del territori valència, i així poder deixar bocabadats als teus companys de ruta amb els vostres coneixements de botànica.

SABER

 

DIVULGACIÓIDENTIFICA LES AUS DE L'ARBRAT URBÀ

Posem 'Bosc de Plomes', la guia d'aus del Botànic, disponible online de forma gratuïta i Pablo Vera de SEO/Birldlife ens parla de les més comuns i dels seus sons. El tandem perfecte per a iniciar-te en l'ornitologia des de la teua casa!  

SABER

 

ACTIVITATS

LA PLANTA DESTACADA

CUA DE GAT
Aquesta cua de gat forma un bonic prat taronja i groc al nostre Jardí...

L
M
M
J
V
S
D
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

SUSCRIU-TE AL NOSTRE BUTLLETÍ

nota legal
Les vostres dades s'inclouen en el fitxer d'enviament de correu del Jardí Botànic de la Universitat de València amb la finalitat d'enviar-vos informació sobre les activitats que acull o organitza el Jardí o en col·laboració amb altres.
Consentiu expressament la recepció d'aquesta informació incloses les activitats i els productes remunerats del Jardí Botànic. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació enviant un correu electrònic a cicbotanic@uv.es, o per escrit adreçat al Jardí Botànic, carrer Quart, 80, 46008-València.

REVISTA DIGITAL DEL JARDÍ BOTÀNIC

ET RECOMANEM