EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

VISITES GUIADES

Perdre's al Botànic sempre és una bona opció però millor si ho fas de la mà dels nostres experts guies del Gabinet de Didàctica, que estació rere estació t'acompanyaran per aqueix magnífic paisatge canviant que amaga el Jardí. Podràs descobrir tots els secrets de les 27 col·leccions en les quals estan organitzades les 5.000 espècies vegetals que hi ha en el Botànic a través d'una visita adaptada a les teues necessitats.

VISITES GUIADAS ELS CAPS DE SETMANA

Si vols conéixer de primera mà el Jardí apunta't a les nostres rutes de cap de setmana pels matins. Els dissabtes estan pensats per al públic general i els diumenges per a famílies. Cal realitzar inscripció prèvia, que s'obri cada dilluns, i després abonar la tarifa el mateix dia de la visita en taquilla. No s'acceptaran reserva de grups de més de 6 persones. Nota: a l'agost no hi haurà servei.

Pròximes visites: consulta l'agenda del Jardí

VISITES GUIADES PER A GRUPS

Si vols venir amb un grup d'amics, col·legi o associació a visitar el Botànic, posa't en contacte amb el Gabinet de Didàctica del Botànic i reserva el teu dia. La durada aproximada de l'itinerari potser d'una o dues hores, encara que sempre pot adaptar-se a les necessitats del grup. També pots combinar-ho amb un o diversos tallers didàctics per a fer la visita més pràctica i interessant.

Reserves: a través del telèfon 963156818 o per correu electrònic a gab.didactica@uv.es