EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

NORMES D'ÚS DEL JARDÍ

PARA ATENCIÓ!

Un jardí botànic és un museu verd amb una gran col·lecció de plantes vives on aprendre sobre el món vegetal o simplement gaudir de la seua gran biodiversitat. Però no hem d'oblidar que el que estem observant són éssers vius que hem de respectar i cuidar. Per això, cal entendre una sèrie de normes abans de visitar-nos.

VISITANTS EN GENERAL

 1. L'entrada al Jardí Botànic té validesa diària. Conserveu-la a l'eixida ja que amb ella podreu tornar-hi si ho desitgeu.
 2. No està permés fumar en tot el recinte, inclòs el jardí exterior. Encara que es tracte d'un espai a l'aire lliure és un espai públic i de conservació de plantes que podrien veure's afectades pel foc
 3. Cal caminar pels corredors habilitats, no es pot entrar en les zones enjardinades o parterres
 4. Està prohibit pujar-se als arbres o arrancar qualsevol part d'una planta, només es podran recollir aquelles parts que s'hagen després en els corredors
 5. No estan permeses les activitats dins del recinte que bloquegen el pas al personal del Jardí o als visitants
 6. Els xiquets hauran d'estar sota la supervisió constant d'adults
 7. No està permesa l'entrada d'animals, a excepció de gossos d'assistència que acompanyen a persones amb discapacitat.
 8. No està permesa l'entrada de bicicletes o patins, ni jocs de pilota o similars que puguen danyar les plantacions. Tanmateix, els visitants del Botànic poden aparcar les bicicletes dins del recinte a la zona habilitada per a tal fi a l'inici del Jardí (zona de descans) 
 9. La fotografia comercial només està permesa en cas que haja sigut prèviament acordada amb l'Administració del Centre Veure condicions ací.
 10. La colònia de gats que es troba al Jardí Botànic està alimentada i controlada sanitàriament pel Grup de Voluntaris dels Gats del BotànicEs prega als visitants que no alimenten als felins. Més informació sobre el grup i la possibilitat d'adopció ací.

GRUPS AMB VISITES CONCERTADES

 1. Es considera grup a un mínim de 15 persones que pertanguen a una associació, col·legi o similar. (Es podran fer grups més reduïts però amb un cost mínim de 15 persones) 
 2. Es requereix almenys d'un acompanyant per cada grup que es responsabilitzarà del mateix durant tota la visita. Així, amb la finalitat d'aconseguir un clima adequat per a tots els visitants, el Jardí Botànic es reservarà el dret de suspendre la visita a aquells grups que no vengen degudament acompanyats o el comportament dels quals en les seues instal·lacions no siga l'adequat
 3. S'ha de caminar pels corredors habilitats, no es pot entrar en els quadres de plantes a excepció del monitor si fóra necessari
 4. Està prohibit pujar-se als arbres o arrancar qualsevol part d'una planta 
 5. No s'ha de córrer ni cridar
 6. Els grups hauran d'emplenar una fitxa a l'entrada del Jardí
 7. Si està interessat, es pot concertar prèviament una visita guiada per a grups amb el Gabinet de Didàctica del Jardí telefonant al 963156818.