EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

CONTACTE BIBLIOTECA

Responsable: Ana Mira Vidal 
Auxiliar tècnic: Javier Barrachina

Telf. direcció 96 315 68 38
Telf. taulell 96 315 68 07

BIBLIOTECA 'JOSÉ PIZCUETA'

DESCOBREIX EL MÓN DE LES PLANTES

La Biblioteca del Jardí Botànic és tot un referent en matèria vegetal, mitjançant els més de 10.000 volums en paper que alberga a les seues instal·lacions, localitzats al segon pis del nostre Edifici d’Investigació. 

Botànica, conservació de les plantes, ecologia de la restauració, disseny de jardins, arquitectura del paisatge, horticultura, flora mediterrània i de la resta del món, fitopatologia, ecologia del sòl, i molt més àrees relacionades. I és que la nostra biblioteca té com a missió donar suport tant als professionals del Botànic, en la recerca i documentació de les col·leccions botàniques, com als usuaris externs que estiguen interessats en el món de les plantes.

A més, està dedicada al conegut mèdic i botànic 'José Pizcueta' (director del Jardí Botànic entre 1820 i 1867), ja que integra al seu fons de reserva la seua Biblioteca particular, donada al 1906 pels seus hereus i formada per llibres de botànica general i flors dels segles XVIII i XIX. L'origen d’aquesta Biblioteca que s'ha anat completant al llarg dels anys i la història del Jardí amb compres específiques i altres donacions.

HORARIS D'ACCÉS I PRÉSTEC

Habitual (d'octubre a maig): de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30h. Dilluns i dimecres de 16.00 a 18.30 h.
D'estiu (de juny a setembre): de dilluns a divendres només de 8.30 a 14.30h. En agost, consulteu ací les dates d'obertura d'agost ací.
Especials:
 de dilluns a divendres només de 8.30 a 14.30h en:
- Nadal, consulteu ací les dates d'obertura.
- Setmana Santa i Pasqua, tancada del 14 al 25 d'abril.

CONEIX LA NOSTRA BIBLIOTECA

 

PLÀNOL D'UBICACIÓ