EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | VÍDEO
DISPONIBLES ELS VÍDEOS DE LA 4a EDICIÓ DE CIÈNCIA A LA FRESCA' 2022'

Enguany, Ciència a la Fresca el nostre cicle estiuenc de xarrades científiques i música a l’aire lliure celebrà la seua quarta edició sota el leitmotiv ‘i canviant de tema…’ Una magnífica oportunitat per oblidar-se de problemes i gaudir d’una sessió divulgativa i divertida amb diferents xarrades al voltant de la ciència i en un escenari immillorable, el Botànic.

La vetllada començà amb el biòleg Alexis J. Maravilla parlant de plantes i modes, de com algunes pràctiques virals que, poden semblar divertides o bones per al planeta, poden afectar a la biodiversitat, als ecosistemes i a la nostra salut. La biotecnòloga Ana I. Caño va prendre el relleu per reflexionar sobre els reptes que hem d’afrontar en l'alimentació front l’amenaça del canvi climàtic. Amb el paleontòleg Francesc Gascó-Lluna, varem descobrir els dinosaures que podem trobar a terres valencianes i finalitzarem amb Elena Casado que parlà sobre la ciència que amaguen els monstres d'algunes llegendes i rondalles i que formen part del nostre imaginari.

A més a més entre xarrada i xarrada  poguerem gaudir de la música de Jordi Sapena que interpretà un projecte molt personal, ‘Salve Monstera’, un disc immersiu de música instrumental que va fer per salvar les plantes de sa casa.

Si et vares perdre aquesta edició o vols tornar a veure les interessants xarrades del cicle entra al nostre canal de Youtube i gaudeix de ‘Ciència a la Fresca’ des del teu sofà!