EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | CURSOS
IL·LUSTRA ARBRES

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

APRÉN A RETRATAR LES TEUES ESPÈCIES ARBÒRIES FAVORITES

DIES: 5 i 12 MARÇ 2022

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 20 de desembre de 2021
HORARI: dissabtes, de 10 a 13.30 h
LLOC: Estufa Freda del Jardí Botànic
PROFESSORA: Esperanza Jiménez, biòloga i il·lustradora, @espejimenez.art
PREU: 35 € (material inclòs)

DESCRIPCIÓ

Quin el vostre arbre favorit del Botànic? De segur que teniu triat més d’un dels vostres passejos per la nostra arbreda monumental! Doncs us animem a emportar-vos-els a la vostra casa convertits en boniques il·lustracions botàniques mitjançant aquest curs de la mà de la biòloga i il·lustradora Esperanza Jiménez.

Primerament, aprendreu a dibuixar els arbres, representant-los amb les seues proporcions correctes i captant la gran varietat de formes que hi presenten, mitjançant les tècniques del grafit i la tinta. Després, amb els llapis de colors, afegireu tot tipus de matisos i textures, per a acabar de captar la seua essència. A més a més, coneixereu un poquet més de la biologia de cada espècie per poder representar detalls de les seues fulles, flors, fruits o escorces, i així crear boniques làmines botàniques dels vostres arbres favorits. Una proposta amb moltes possibilitats que podreu aplicar després a qualsevol altra col·lecció vegetal.

I ara, durant aquestes festes, també podeu regalar aquesta experiència botànica a alguna persona especial, mitjançant la nostra iniciativa de Regala cursos. Animeu-vos i practiqueu el #VerdNadal.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina Caixabank, al número de compte ES59 2100 7729 16 1300229797.  

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic, C/Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir la distància i els grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta  i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Gràcies.