EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | CURSOS
TERRARI DE PLANTES CRASSES

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

DISSENYA UN ESPAI PER A LES TEUES SUCULENTES

DIES: 1 i 3 MARÇ 2022

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 20 de desembre 2021

HORARI: de 16 a 18:30 h
PREU: 35 € (materials inclosos)
PROFESSORA: Olga Ibáñez, biòloga. Ginkgo Educación 
LLOC: laboratori docent (planta baixa, esquerra)
DIRIGIT: qualsevol tipus de públic que desitge iniciar-se al cultiu de les plantes succulentes

DESCRIPCIÓ

Eres fans de les plantes suculentes? Nosaltres també! I és que, amb eixa estètica que enamora i el baix manteniment que les caracteritza, aquestes autèntiques supervivents de les zones més àrides del planeta són també unes perfectes companyes vegetals per a la nostra llar, sobre tot en format mini.

Per això, des del Botànic volem ensenyar-vos a dissenyar un terrari, un espai personalitzat on cultivar els vostres propis cactus i plantes crasses, creant un autèntic microhàbitat per a espècies desèrtiques. De la mà del Gabinet de Didàctica aprendreu a triar i fabricar el substrat més adequat, les necessitats bàsiques de manteniment de les suculentes i també a com multiplicar-les. A més a més, podreu deixar volar la vostra creativitat i acabar d’arrodonir el vostre terrari utilitzant-diferents elements decoratius!

Dues sessions pràctiques al Botànic per gaudir d’una gran família de plantes, que també podreu descobrir mitjançant la gran col·lecció d’espècies que tenim al nostre Jardí.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de didàctica en el Tel. 963156818.

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 20 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Gràcies.