EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | CURSOS
QUADRES VIUS, COMPOSICIONS BOTÀNIQUES

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

DÓNA-LI VIDA A LES PARETS DE LA TEUA CASA

DIES: 1 i 3 FEBRER 2022

PRIMER DIA DE MATRÍCULA: 21 de diciembre de 2021
SESSIONS: 1 i 3 de febrer de 2022
PROFESSORA: Olga Ibáñez, biòloga de Ginkgo Educación Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic
LLOC: laboratori docent (planta baixa, esquerra)
HORARI: de 16 a 18.30 h
PREU: 35 € (materials inclosos)
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en la creació de composicions vegetals

DESCRIPCIÓ

Més enllà de la balconada o la finestra, de segur que les plantes han inundat alguna que una altra paret de les vostres cases, mitjançant una bonica il·lustració botànica, una fotografia evocadora d’un bosc o una pintura romàntica d’algun jardí, per exemple. I és que, a més del seu paper essencial a nivell ecològic, les plantes sempre han tingut un paper estètic que ens fa sentir benestar al observar-les, ja siga pels seus colors, vibrants i relaxants al mateix temps, com per connectar-nos amb la natura, al cap i a la fi, la nostra llar. Unes obres que poden cobrar vida si us apunteu a la pràctica dels quadres vegetals!

Des del Botànic us convidem a crear les vostres pròpies composicions botàniques verticals mitjançant aquest taller del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic, on cactus i crasses seran les espècies protagonistes, gràcies al seu baix manteniment. Durant el curs aprendreu de la part més tècnica, de disseny, cultiu i cures, però també de totes aquelles opcions decoratives que us ofereixen els quadres vius.

Animeu-vos a practicad el #VerdNadal i doneu-li vida a les parets de les vostres cases! Un curs que també podeu regalar a alguna persona especial durant aquestes festes, mitjançant la nostra iniciativa de Regala cursos. 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Davant qualsevol dubte o per a ampliar la informació sobre el curs podeu posar-vos en contacte amb el Gabinet de didàctica en el Tel. 963156818.

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, cridant al 96 315 68 16, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte. Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Caixabank, al número de compte ES59 2100 7729 16 1300229797.

El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per fax (96 315 68 26), correu postal (Jardí Botànic-Excursions, c/de Quart, 80 46008), correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROGRAMA DEL CURS

SESSIÓ 1
- Introducció als quadres vius: què són, perquè serveixen i les seues diferents formes, usos i aplicacions.
- Quins materials necessitem i on els podem col·locar
- Substrats més adequats i com produir-los
- Plantes més utilitzades i perquè

SESSIÓ 2
- Preparació del recipient, el substrat i les plantes.
- Muntatge del nostre quadre viu.
- Manteniment: com regar-lo i altres cures

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

La seua petició ha estat enviada correctament. En breu ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies.
Per favor, emplena aquest formulari amb totes les teues dades, i ens posarem en contacte amb tu per a confirmar la teua reserva. Si sou més d'una persona, afegeix els noms, cognoms i DNI de la resta dels membre del teu grup a l'apartat de comentaris. Gràcies.