EL BOTÀNIC ARA

ÉS TARDOR AL JARDÍ

TEMPS DE BAIES I CAIGUDA DE FULLES

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | EXPOSICIONS
MERCATS, FOTOGRAFIES D'EVA MÁÑEZ

PROJECTE EXPOSITIU EMMARCAT AL CICLE 'DIÀLEGS DE MERCAT'

DIES: 17 NOVEMBRE 2021 - 9 GENER 2022

LLOC: Estufa Freda del Botànic
HORARI: de dilluns a diumenge, de 10 a 18 h

DESCRIPCIÓ

El Botànic acull Mercats, una mostra de la fotoperiodista valenciana Eva Máñez, emmarcada al cicle Diàlegs del Mercat. Una iniciativa de l’Aula de Gastronomia i l’Observatori Cultural de la Universitat de València, que reivindica els mercats municipals com espais de cultura i convivència.

Deu instantànies úniques de gran format que recorren la la diversitat i bellesa d’alguns dels Mercats Municipals de la ciutat. Si som habituals de les acolorides parades, tal volta trobem en aquestes imatges alguns dels nostres punts habituals de compra al Mercat Central, el de Russafa, el d’Algirós o el de Benicalap, entre altres.

Per a l’artista, les fotografies tracten de reflectir el caràcter multicultural d’aquests espais, així com la convivència de tradicions gastronòmiques de diferents racons del món amb els seus productes autòctons.

“Els nostres Mercats Municipals són font de cultura i sostenibilitat, i a València tenim una d’estes joies quasi a cada barri”, diu Eva Máñez, que des de fa més de vint anys combina la seua tasca com a reportera als mitjans de comunicació amb projectes més personals i d’artivisme social. A més, participa en aquest cicle com assessora de l’Aula de Gastronomia de la UV.

Una mostra que s'inaugurarà el pròxim dimecres 17 de novembre a les 19 h, a l'Estufa Freda del Botànic, i que es podrà visitar fins al 9 de gener.