EL BOTÀNIC ARA

ÉS HIVERN AL JARDÍ

APROFITANT LES HORES DE LLUM

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2022

AGENDA | ACTES I ACTIVITATS
BOTArdorNIC, VISITES GUIADES (PÚBLIC GENERAL)

ITINERARIS TARDORENCS PEL JARDÍ 

DIA: 2 OCTUBRE 2021

HORA I LLOC:  Començarà a les 10.30 h en l'entrada al Jardí
LLENGUA: la visita serà impartida en castellà (Nota: s'alternarà la llengua entre valencià i castellà, cada cap de setmana) 
PREU: 3 €
RESERVA I ABONAMENT:
 Cal reservar prèviament plaça, a partir del dilluns 27 de setembre de 2021, mitjançant el formulari d'aquesta secció o escrivint un email a cicbotanic@uv.es i indicant: nom i cognoms de les persones que voleu assistir (fins a un màxim de 6 assistents per reserva) i un telèfon de contacte. Amb la reserva confirmada, ja podreu efectuar el pagament el mateix dia de la visita a taquilla.
AFORAMENT: limitat a 25 participants.
DIRIGIT A: públic general

DESCRIPCIÓ

Perdre's al Jardí sempre és una bona opció, i estació rere estació encara més! Així vos oferim BOTArdorNIC, visites guiades pel Jardí, per gaudir del seu magnífic paisatge canviant i descobrir tots els secrets de les 27 col·leccions en les quals estan organitzades les 5.000 espècies vegetals que alberga. Uns itineraris que es faran pel matí tots els caps de setmana de tardor

Ja us podeu inscriure a la visita del pròxim dissabte dia 2 i gaudir, prèvia reserva i abonant la tarifa a la taquilla del Jardí, d’un magnífic recorregut de la mà dels guies del Gabinet de Didàctica del Jardí Botànic. Una estació on els fruits prendran el protagonisme però on també les fulles i les flors en seduiran amb els seus patrons multicolors i aroma embriagador.

BOTArdorNIC, gaudeix de la tardor al Jardí Botànic a l’aire lliure i amb tota la seguretat!

PROTOCOL SANITARI 

L'aforament està limitat a 25 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta i respectar la distància de seguretat. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur