EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CICLE SONS AL BOTÀNIC
GUIU CORTÉS

CICLE SONS AL BOTÀNIC 

DIA: 17 SETEMBRE 2021 

LLOC: Plaça dels magnolis, al Jardí exterior 
HORA: Divendres, 21.30h. Obertura de portes a les 21h 
ENTRADES: 15 € comprar entrada en wegow (venta online únicament).  Entrada especial 10 € per a xiquets i xiquetes de 7 a 16 anys. Entrada gratuïta per a menors de 7 anys.

DESCRIPCIÓ 

La música continua inundant el nostre Jardí amb la sexta edició de Sons al Botànic! Concerts acústics a l'aire lliure sota els arbres monumentals del nostre Jardí. Un entorn únic per gaudir de la natura i la música amb una gran selecció d'artistes del panorama alternatiu nacional i local.  

Enguany, perquè pugueu gaudir de la cultura al Botànic en tota seguretat, l’aforament estarà reduït i amb l’entrada tindreu assignada una cadira, que podreu seleccionar prèviament, entre altres mesures pertinents.

Guiu Cortés, el cantant de El Niño de la Hipoteca, ens portarà a setembre el seu projecte en solitari. Un aposta més personal del cantautor barceloní amb lletres introspectives encara que divertides, i en un format més íntim i acollidor. 

Un amic, el seu pare, la seua filla i ell mateix són els protagonistes dels quatre temes inèdits de 3 héroes y 1 villano, el seu primer EP. L’inici d’un espai paral·lel on seguir donant veu a la seua creativitat, que molt prompte donarà llum a un altre disc, i al que ens convida a entrar al Botànic per a llevar-nos la depressió post vacacional a base d’energia, calidesa i bon gust.

Sons al Botànic està organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Produccions i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Túria.

PROTOCOL SANITARI

És obligatori l’ús de mascareta així com respectar les distàncies de seguretat.  Per la situació sanitària actual, l'aforament estarà reduït, el públic estarà assegut i s'assignarà número de seient amb l'entrada. Està prohibit fumar en tot el recinte.  

MÉS INFORMACIÓ

ndlhrecords.com.es

spotify Guiu Cortés
instagram guiu_cortes
facebook GuiuCortesOficial
twitter GuiuCortes
youtube Guiu Cortés