EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CICLE SONS AL BOTÀNIC
ALICE WONDER

CICLE SONS AL BOTÀNIC 

ENTRADES ESGOTADES, DISCULPEU LES MOLÈSTIES

DIA: 20 AGOST 2021 

LLOC: Plaça dels magnolis, al Jardí exterior 
HORA: Divendres, 20.45h. Obertura de portes a les 20h 
ENTRADES: 15 € comprar entrada en wegow (venta online únicament).  Entrada especial 10 € per a xiquets i xiquetes de 7 a 16 anys. Entrada gratuïta per a menors de 7 anys.

DESCRIPCIÓ 

La música continua inundant el Jardí amb la sisena edició de Sons al Botànic! Concerts acústics a l'aire lliure sota els nostres arbres monumentals, un entorn únic per gaudir de la natura i la música amb una gran selecció d'artistes del panorama alternatiu nacional i local. 

Enguany, perquè pugueu gaudir de la cultura al Botànic en tota seguretat, l’aforament estarà reduït i amb l’entrada tindreu assignada una cadira, que podreu seleccionar prèviament, entre altres mesures pertinents.

Com un bufit d'aire fresc i càlid al mateix temps, Alice Wonder arribarà al Jardí en agost. I és que, per una banda, l'artista madrilenya aconsegueix transmetre una calidesa i profunditat que enganxen des del primer moment, amb eixa magnífica veu greu que la defineix i una sonoritat envolupant que balla entre el soul i la música d’arrels, entre altres influències. Però per altra, Wonder destil·la frescor per tots els costats i representa a tota una nova generació d'autors i autores que vénen amb ganes de tot, que se n'eixen dels estereotips musicals i que estan en evolució constant. 

L'exitós Firekid, el seu primer àlbum i en anglés, és un refleix d'eixe concepte. Ara, torna amb un nou projecte, Que se joda todo lo demás, en castellà i més proper i intimista encara, però que porta eixa essència d'intensitat continguda i arranjaments deliciosos que la caracteritzen a nou nivell. Us ho perdreu?

Sons al Botànic està organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Produccions i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Turia.

PROTOCOL SANITARI

És obligatori l’ús de mascareta així com respectar les distàncies de seguretat.  Per la situació sanitària actual, l'aforament estarà reduït, el públic estarà assegut i s'assignarà número de seient amb l'entrada. Està prohibit fumar en tot el recinte.  

MÉS INFORMACIÓ

alicewondermusic.com

instagram @its_alicewonder
facebook Alice Wonder
twitter itsalicewonder_
spotify Alice Wonder
youtube Alice Wonder