EL BOTÀNIC ARA

ÉS ESTIU AL JARDÍ

LLUM, COLOR I FRESCOR

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: Anaïs Gómez Romero

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

- Horari d'atenció: de dilluns a divendres de 9 a 14 h

- Fora d'aquest horari pots cridar a la taquilla del Botànic: 963156817

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CICLE SONS AL BOTÀNIC
LOS HERMANOS CUBERO

CICLE SONS AL BOTÀNIC 

DIA: 11 JUNY 2021 

LLOC: Plaça dels magnolis, al Jardí exterior 
HORA: Divendres, 20.45h. Obertura de portes a les 20h 
ENTRADES: 15 € comprar entrada en wegow (venta online únicament).  Entrada especial 10 € per a xiquets i xiquetes de 7 a 16 anys. Entrada gratuïta per a menors de 7 anys.

DESCRIPCIÓ 

La música torna inundar el Jardí amb la sisena edició de Sons al Botànic! Concerts acústics a l'aire lliure sota els nostres arbres monumentals, un entorn únic per gaudir de la natura i la música amb una gran selecció d'artistes del panorama alternatiu nacional i local. 

Enguany, perquè pugueu gaudir de la cultura al Botànic en tota seguretat, l’aforament estarà reduït i amb l’entrada tindreu assignada una cadira, que podreu seleccionar prèviament, entre altres mesures pertinents.

Los hermanos Cubero prendran el relleu en juny, amb eixe folk eclèctic que ens té tant enganxats i que ha trencat barreres entre allò clàssic i allò actual amb el seu últim projecte. 

Errantes Telúricos i Proyecto Toribio, dos albums col·lectius sota un mateix llançament que Enrique i Roberto han convertit en tota una oda a la música de d’arrels. Amaia del pop, Grupo de Expertos Solynieve del rock, Rocío Márquez del flamenco, Christina Rosenvinge de l'indie o Carmen París de la cançó d’autor són només alguns dels noms tan reconeguts que s’han aventura’t a recórrer territori Cubero al magnífic Errantes Telúricos. Mentre que a Proyecto Toribio també tiraran mà de les col·laboracions però per portar al present l’insòlit i injustament oblidat cancioner del mestre de violí joter Toribio del Olmo. Folklore des de la tradició i la modernitat per gaudir en l’ambient nocturn del Botànic. 

Sons al Botànic està organitzat pel Jardí Botànic, &Sons Produccions i Saltarinas, sota el patrocini de Cervesa Turia.

PROTOCOL SANITARI

És obligatori l’ús de mascareta així com respectar les distàncies de seguretat.  Per la situació sanitària actual, l'aforament estarà reduït, el públic estarà assegut i s'assignarà número de seient amb l'entrada. Està prohibit fumar en tot el recinte.  

MÉS INFORMACIÓ

loshermanoscubero.bandcamp.com
instagram @hermanos_cubero
facebook @loshermanoscubero
twitter @HermanosCubero
spotify Los Hermanos Cubero
youtube Hermanos Cubero