EL BOTÀNIC ARA

ÉS PRIMAVERA AL JARDÍ

DESPERTANT DE LA LETARGIA

GABINET DE CULTURA I COMUNICACIÓ

Responsable: Eva Pastor
Tècnic: Elisa Caballer

Telf. 96 315 68 06/24
Fax. 96 315 68 26
cicbotanic@uv.es
eva.pastor@uv.es
elisa.caballer@uv.es

Informació i matrícula en activitats culturals: José Vicente Sancho

Telf. 96 315 68 16
cicbotanic@uv.es 

Horari d'atenció telefònica: de dilluns a divendres de 9 a 14h

Fora d'aquest horari pots cridar a la recepció del Botànic: 963156800

ALTRES ANYS
2021

AGENDA | CURSOS
IL·LUSTRA PALMERES

RETRATA LES NOSTRES PALMERES I DÓNA’LS COLOR
AFORAMENT COMPLET, DISCULPEU LES MOLÈSTIES

DIES: 17 I 24 ABRIL 2021

PROFESSORA: Esperanza Jiménez Martínez @espejimenez.art
LLOC: Estufa Freda i Jardí exterior
HORARI: de 10 a 13:30 h
PREU: 35 € (material inclòs)
DIRIGIT A: qualsevol tipus de públic interessat en el dibuix i la il·lustració botànica.

DESCRIPCIÓ

Amb aquest curs aprendrem a dibuixar les palmeres combinant dues tècniques, la llapissera de color i els retoladors. El Jardí té una gran col·lecció de palmeres amb una amplia varietat d’espècies amb formes i colors diferents, i aquestes ens serviran de model per unir l’espontaneïtat dels retoladors amb la precisió i la suavitat del llapis de color.

Amb el taller també coneixerem diferents espècies de palmeres i com fer l’encaixonat per a després definir les  llums i les ombres amb retoladors i afegir el color amb llapisseres. Descobrirem les grans possibilitats de combinar aquestes dues tècniques, ideals per a les il·lustracions botàniques, i com dibuixar diferents vistes de les palmeres, des de l’arbre complet fins els detalls de les fulles. Farem exercicis pràctics de mescles de color, valoració de tonalitats, i dibuixarem al natural les espècies del Jardí.

Així, a més de conèixer millor la gran col·lecció de palmeres que tenim al Botànic, podreu emportar-vos a casa la vostra obra acabada i descobrir les grans possibilitats d’aquesta tècnica que podreu aplicar a qualsevol tipus d'il·lustració botànica.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Cal reservar places, només a partir del primer dia de matrícula, mitjançant el formulari d´inscripció d´aquesta secció, telefonant al número 96 315 68 16, tots els dies de 9 a 14 hores, o per correu electrònic a cicbotanic@uv.es indicant el teu nom, cognoms, NIF, i telèfon de contacte.

Una vegada vos confirmem la plaça, heu de fer el pagament a qualsevol oficina de Bankia, al número de compte ES71 2038-9651-69-6000157596. El justificant cal fer-lo arribar al Jardí per correu electrònic (cicbotanic@uv.es) o en persona (a la recepció).

PROTOCOL SANITARI

L'aforament està limitat a 15 participants, per a garantir grups reduïts d'acord amb les mesures COVID 19. Caldrà dur mascareta, es farà presa de temperatura i a l’entrada del Jardí trobareu gel hidroalcohòlic perquè us pugueu desinfectar les mans. Si vols més informació, visita la secció #JardíSegur